STIAI CA?

Ce este indicele de protectie, IP, al aparatelor electronice?

 IP este o masura de clasificare a capacitatii echipamentelor electrice si electronice de a rezista la praf si la apa. Praful sau apa pot intra in echipamentele electrice iar daca au aceasta caracteristica de protectie IP 55, nu pot avea nici un efect negativ asupra functionarii. 

IP 55 - prima cifra indica faptul ca produsul este protejat de praf, si nu ii produce daune, cea de-a doua cifra avertizeaza ca difuzorul este conceput sa reziste unor jeturilor de apa, din orice unghi provin acestea.

Citeste articol intreg, pe blogul nostru:

sau

Descarca fisa tehnica.

 

Cum se pune muzica intr-un sistem de amplificare profesional ?

Atunci cand alegem un sistem de sonorizare trebuie sa cunoastem cateva detalii care au o mare importanta, daca dorim sa avem un semnal audio bun sau foarte bun. Si aici vorbim despre sursa de muzica profesionala. Practic, ce e o sursa de muzica? 
  
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
Din ce este compus un sistem de sonorizare ambientala si cum functioneaza ?
 
Intr-un restaurant, pub sau cafenea, sistemul audio trebuie sa ofere clientilor o ambianta sonora placuta, relaxanta. Cand spui sonorizare reusita, de cele mai multe ori faci referire la o instalatie de sunet care se aude bine si care este adecvata scopului pentru care a fost cumparata. Instalatia de sunet fixa sau sonorizarea ambientala (public address) are la baza o structura simpla si economica. 
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
 
Cum se pune muzica intr-un sistem de amplificare profesional ?
 
Atunci cand alegem un sistem de sonorizare trebuie sa cunoastem cateva detalii care au o mare importanta, daca dorim sa avem un semnal audio bun sau foarte bun. Si aici vorbim despre sursa de muzica profesionala. Practic, ce e o sursa de muzica? In instalatiile de sonorizare profesionale, sursele de muzica sunt integrate in amplificatoarele mixer.
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 

 

Adresare Publica si Sonorizare Portabila

Trebuie sa faceti o prezentare in fata unui grup de peste 25 - 30 persoane sau pur si simplu sa difuzati muzica intr-o locatie care nu permite alimentarea la priza? Posibil sa aveti nevoie de un sistem de adresare publica si sonorizare portabila care sa va ajute sa va faceti inteles.
 
Citeste articol intreg, pe blogul nostru
 
 
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...