IC Audio: 30 ani de inovatie cu difuzoarele EN54!

Postat de admin 07.02.2020 0 Comentariu Noutăți,Stiai ca?,

IC Audio dezvolta de 30 de ani tehnologia „Made in Germany” a difuzoarelor cu certificare EN 54 in sediul companiei din Mannheim si in a doua fabrica din Viernheim.

 

 

Linia de produse IC Audio ofera o gama larga de boxe EN 54-24, precum si difuzoare wireless de ultima ora, vandute in numar de peste 10 milioane in proiecte impresionante din intreaga lume. Vorbind de clienti, iata 10 motive pentru care merita sa integrezi difuzoarele IC Audio in proiecutl tau de sonorizare public address:

 

    Producator german si furnizor mondial de difuzoare EN54 100V

    Lider de piata versatil in segmentul de boxe certificat EN54-24

    Certificat DIN ISO 9001: 2015

    Fabrica / linie de productie certificata VDE (ECS / CIG 021 - 024: 2014)

    Certificare  RoHS 2011/65 / EU & NSR 2014/35 / EU & EMC 2014/30 / UE

    Putere inovatoare dovedita in sectorul alarmare vocala

    Specializare OEM EN54

    Retea de distributie la nivel mondial in peste 60 de tari

    30 de ani de experienta pe piata

    Proiecte de referinta prestigioase

 

 

In Romania, difuzoarele IC Audio sunt distribuite oficial prin Amro Elecronic Grup, care in 17 ani a integrat boxele germane in numeroase proiecte importante: Bibliteca Nationala a Romaniei, Gara de Nord Bucuresti, Auchan Titan Bucuresti, Stadionul Clinceni si multe altele.

 

Difuzoarele IC Audio sunt intr-adevar o investitie excelenta pentru sonorizarea oricarui business care doreste sa creeze imaginea profesionalismului si a calitatii. Contacteaza-ne pentru a-ti recomanda difuzorul ”made in Germany” potrivit proiectului tau!

 

 

Vezi produsele IC Audio prezentate la show-ul Integrated System Europe (ISE) 2019, unde au luat premiul cel mare!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...