AM02, audioghidul suvenir

Postat de admin 17.05.2018 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],Noutăți,

Cum ar fi să oferim turiștilor ghidul perfect, pe care îl pot păstra pentru totdeauna? Ar fi, pentru vizitatori, o experiență inedită și mult apreciată, iar pentru operatorii culturali și din turism, o noua fereastră de oportunități. Micul ghid inteligent AM02, aduce un plus de valoare serviciilor turistice, pentru muzee fiind acel detaliu care face diferența.

 

 

 

Ce este AM02?

AM02 este un ghid audio digital, monolingv, cu capacitate de înregistrare de conținut audio prin stocare de fișiere pe cardul SD. AM02 funcționează ca un player audio, are folder în care se pot stoca fișierele Mp3, formând un playlist.  Audioghidul  AM02 este, practic, un player Mp3 low cost, de mici dimensiuni, ușor de purtat și de operat; acesta poate fi personalizat, înregistrându-se în playlist mesaje speciale de întâmpinare, pe lângă conținutul informativ standard.

 

Cum mai putem folosi audioghidul AM02?

 

Audioghidul AM02 este special datorită posibilităților pe care le aduce prin costul mic, dimensiunea practică și posibilitatea de personalizare. Ca parte integrată a procesului de branding, audioghidul AM02  este ideal deoarece poate fi personalizat cu mesaje audio speciale sau cu diverse imagini reprezentative (obiective turistice). AM02 poate de asemenea să fie o sursă de venit suplimentar, fiind comercializat ca suvenir, cu conținutul audio înregistrat și imagini cu obiectele vizitate, sub formă de stickere spre exemplu. Turiștii vor aprecia faptul că pot păstra și purta cu ei experiența trăită în timpul vizitei.

 

Cu acest audioghid, posibilitățile sunt nenumărate. Haideți să le descoperim împreună, aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...