Amro în 2018 - o retrospectivă!

Postat de admin 08.01.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Luna decembrie

 

La începutul lui 2019 ne rezervăm puțin timp să privim înapoi, să cântărim anul trecut și să ne amintim numeroasele proiecte, colaboratorii și clienții care au ales soluțiile noastre. Acestora, le mulțumim pentru încredere și în multe cazuri, pentru fidelitate.

Luna decembrie a anului trecut  a fost una deosebit de generoasă în evenimente și proiecte finalizate cu succes; ne amintim trei dintre acestea:

 

Iluminatul arhitectural pentru sediul SRI

Cei de la SRI au solicitat o soluție pentru un iluminat tricolor pe fațada clădirii, cu ocazia Centenarului Marii Uniri din 1 Decembrie. Soluția specialiștilor de la Amro Grup a fost o instalație de proiectoare arhitecturala de la Sagitter, cu lumină LED color, montate pe fațada clădirii, la înălțime. Modelele de proiectoare arhitecturale alese pentru acest caz au fost SGIPLED24C și SGIPLEDBAR24C, fabricate special pentru  a oferi perfomanță și în condiții meteo extreme.

 

Audioghid pentru Muzeul Olteniei

Amro Grup a furnizat Muzeului Olteniei aparate audio ghid cu informații înregistrate în format mp3, în mai multe limbi: româna, engleza, franceză și germană, pentru ghidajul turiștilor în expozițiile permanente, reorganizate și inaugurate de curând. Muzeul Olteniei este la a doua colaborare cu Amro Grup, care a furnizat și serviciile aferente aparatelor audio ghid: traducerea textelor de specialitate în mai multe limbi, apoi înregistrarea cu artiști voiceover profesioniști. Soluțiile cu audio ghid sunt excelente pentru turiștii care preferă să parcurgă expozițiile individual, în ritm propriu, însă funcționează extrem de bine și în cazul grupurilor organizate.

 

 

Vizita lui Marco Orfanelli, Export Area Manager la Proel, pentru Europa de Est

Colaborarea dintre Amro Electronic și Proel se desfășoară de mai bine de un deceniu, Amro fiind unicul distribuitor autorizat al mărcii Proel și brandurile aferente (Axiom, Sagitter, Topp Pro) în România. De-a lungul timpului, Amro a primit numeroase vizite ale staff-ului Proel, pentru optimizarea colaborării și feedback de ambele părți.

Și anul acesta, cel mai recent în decembrie, un reprezentat Proel s-a deplasat la București, la sediul Amro, într-o vizită oficială. Este vroba despre domnul Marco Orfanelli, Export Area Manager la Proel, responsabil cu probleme de export și distribuție în regiunea Europei de Est.

Feedeback-ul primit este unul cât se poate de pozitiv, în ceea ce privește numărul foarte mare de echipamente audio și de iluminat profesionale Proel distribuite anual de Amro Grup. Clienții business preferă soluțiile Proel deoarece mențin un preț accesibil, fără compromis în ceea ce privește calitatea. Echipamente Proel, Axiom, Sagitter, se adresează profesioniștilor din sectorul business și sunt fabricate pentru a oferi cele mai avantajoase soluții. Portofoliul de clienți garantează!

 

Iată, pe scurt, un prim episod din retrospectiva anului 2018, un an plin cu proiecte fascinante și clienți multumiți, noi și vechi! Sperăm că și anul care abia a început să fie cel puțin la fel de generos în proiecte finalizate cu succes!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...