Audio ghidul la Casa Constantin Vasiliu

Postat de admin 28.11.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,
 
Un proiect finalziat de curand cu audio guide este cel de la Protoieria Ploiesti, respectiv Casa Constantin Vasiliu, in colaborare cu Carolin SRL, o companie care se ocupa cu  gestionarea cladirilor si monumentelor istorice.

 

Casa Constantin Vasiliu este deschisa publicului pentru vizitare si de curand a inclus in circuit audio ghidul, pentru o mai buna experienta a turistilor. Prin intermediul audio ghidului, vizitatorii primesc informatii despre cladire, dar si despre viata si activitatea medicului Constantin Vasiliu.

 

Acesta a fost un medic reputat in Ploiesti la spitalul Schuller-Sfetescu, construit la sfarsitul secolului XIX. Putin mai tarziu, a amenajat un cabinet medical in propria casa unde si-a desfasurat intreaga activitate. Chiar si in timpul comunismului, casa a fost folosita in acelasi scop, mai precis a gazduit cabinetele medicale si farmacia Garnizoanei Ploiesti.

Azi, Casa Constantin Vasiliu este administrata de Protoieria Nord Ploiesti si este si un punct de atractie turistica. Cei care viziteaza Ploiestiul pot face un mic popas aici pentru a afla lucruri interesante despre o personaliate a orasului. Scopul Protoieriei Ploiesti este acela de pastrare si conservare a imobilului dar si  promovarea zonei in sine prin valorificarea potentialului turistic.

 

Amro Grup a furnizat, pe langa aparatele audio ghid si servicile de traducere si inregistrare in format audio a informatiilor pe care le vor asculta vizitatorii.

 

 

Folosirea ghidului audio este foarte simpla: se alege limba in care se va derula informatia, apoi se tasteaza secventa de cifre corespunzatoare comentariului care se doreste ascultat. Vizitatorul are control total asupra informatiilor pe care doreste sa le acceseze: poate derula inainte si inapoi, poate repeta si chiar schimba comentariul sau ii poate pune pauza. Aparatul este prevazut cu ecran mare, are un design modern, prietenos cu utilizatorul, fiind extrem de usor de folosit.   

 

In afara de obiectivele turistice care sunt un punct de atractie pentru vizitatori, audio ghidul poate fi folosit si in showroom-uri pentru prezentarea produselor, cum se intampla deja la Piatraonline, un alt client Amro Grup.

 

Contactati-ne pentru a discuta modalitatile in care puteti integra aparatele audio guide in proiectele dvs. pentru a obtine rezultate cat mai bune! Suntem aici!

 

Surse: ziarulprahova.ro

           observatorulph.ro

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...