Boxe IC Audio la mall-ul Cano din Singen

Postat de admin 12.06.2020 0 Comentariu Worldwide [Proiecte fara frontiere],

Difuzoarele certificate EN54 de la IC Audio au ajuns intr-un nou loc impresionant: mall-ul Cano din orasul german Singen. IC Audio a integrat boxele EN54 pe care le produce, in numeroase sisteme de sonorizare sau alarmare vocala din intreaga lume.

Si de data aceasta, au fost alesi pentru calitatea echipamentelor audio, care intr-un loc atat populat cum este un mall de marimea acestuia, fac o diferenta uriasa. Posibilitatea de a difuza mesaje de interes sau de avertizare vocala pe zone diferite, contribuie la o mai buna gestiune a activitatii generale, dar mai ales a situatiilor de urgenta.

 

Evacuarea controlata, ordonata, conform unor mesaje difuzate clar si inteligibil salveaza vieti.

 

Fie ca este vorba despre muzica ambientala, adresare publica sau avertizare vocala, boxele de tavan de la IC Audio sunt alegerea cu care nu poti da gres. Asa au considerat si inginerii care s-au ocupat de sonorizarea mall-ului Cano si nu au facut compromisuri la partea audio.

Cladirea Cano este cu adevarat spectaculoasa, la exterior si in interior si putem spune ca instalatia de sonorizare si public address este pe masura.

 

 

 

Experienta tehnicienilor de la Amro Grup cu sonorizarea mall-urilor se extinde in mai multe orase mari din tara si de foarte multe ori, boxele de la IC Audio au fost solutia cea mai buna. In special in cazurile in care a fost important ca sistemul audio sa fie o extensie a designului din spatiul respectiv, dar sa ofere randament fara compromis. Si din acest motiv recomandam incintele audio de tavan fals de la IC Audio: calitatea sunetului nu este afectata de forma minimalista si discreta.

 

Fiind distribuitori oficiali ai brandului IC Audio in Romania, iti putem oferi informatii despre orice echipament. Vino sa iti prezentam ofertele noastre si modul in care acestea pot contribui la succesul afacerii tale! Suntem aici!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...