Cât costă un set de lămpi cu led?

Postat de admin 28.11.2017 0 Comentariu Cat Costa?,

 

Luminile cu led sunt din ce în ce mai căutate, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Pentru iluminatul ambiental există lumini cu led sub formă de spoturi, care aduc un plus de eleganță oricărui ambient.

 

Amro Electronic Grup distribuie spoturi și lămpi cu led, produse de compania poloneză Skoff, care au fost premiate la saloanele internaționale de design. Spoturile cu led, pentru holuri și trepte, sunt proiectate cu numeroase funcții inteligente, fiind alegerea excelentă pentru iluminatul ambiental din case, birouri, clinici, restaurante, magazine etc.

 

 

 

Amro Electronic propune seturi de lămpi cu led, in variantele cu 6 sau 12 spoturi Rueda, de la Skoff. Prin aceste pachete de iluminat ambiental, oricine poate avea acces la iluminatul cu led, deoarece sunt foarte accesibile ca preț. Un set de 6 lămpi cu led ajunge la 148 euro, tva inclus.

 

Pachetul conține:

  • 6 lămpi cu led adezive Rueda Mini, cu lumină albastră
  • 1 Transformator de 16W/10V

 

Acest tip de kit pentru iluminat ambiental este disponibil și în varianta cu 12 lămpi led, iar acestea se pot selecta în funcție de culoarea luminii difuzată. Prin urmare, acum este momentul să faci schimbările dorite de mult în iluminatul ambiental de acasă sau de la birou!

 

Luminile cu led color sunt cea mai bună alegere pentru decorarea oricărui spațiu în timpul sărbătorilor, durata de funcționare a unui led fiind de 50.000 ore, iar designul elegant și modern al lămpilor adaugă farmec oricărei încăperi.

 

Vizitați-ne, puteți testa lămpile cu led pentru a vă alege modelul favorit. Suntem aici!

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...