Cât costă un sistem audio portabil pentru festivități?

Postat de admin 09.11.2017 0 Comentariu Cat Costa?,

Deoarece sezonul festivităților, serbărilor, concertelor și petrecerilor de sărbători este pe punctul de a începe,  avem nevoie de echipamentele audio necesare pentru a garanta reușita evenimentului nostru.

 

Din fericire, există numeroase soluții de sonorizare profesională, la prețuri foarte accesibile. Iar pentru festivități, spectacole și alte evenimente de sezon nu este necesar să apelăm la o instalație de sonorizare complexă, cu multe componente, care pot fi și mult mai costisitoare. Există varianta sistemelor de sonorizare portabile, compacte, care asigură difuzarea clară a sunetului, ocupă puțin spațiu, sunt practice, mobile și ușor de folosit, dar mai ales sunt foarte accesibile ca preț.

 

 

 

 

Amro Electronic Grup pune la dispoziția organizatorilor de evenimente festive o gamă largă de sisteme de sonorizare portabile, cu prețuri începând de la 285 €. Iată o soluție foarte accesibilă și la îndemână pentru garantarea unei petreceri reușite sau a unei serbări de școală care să mulțumească și elevii și părinții și profesorii.

 

Aceste tipuri de sisteme audio compacte sunt excelente pentru sonorizarea profesională a petrecerilor, seratelor festive, formații live, mini concerte, spectacole de scenă, piese de teatru, serbări și festivități școlare și multe alte tipuri de evenimente de acest gen.

 

Pentru mai multe informații, suntem aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...