Cât costă un sistem audio wireless?

Postat de admin 07.12.2017 0 Comentariu Cat Costa?,

 

 

Amro Electronic Grup prezintă setul de difuzoare pentru montaj în tavan fals care garantează un ambient plăcut în spații mici și medii precum cabinete stomatologice, magazine mici, cofetării, cafenele, sau săli de așteptare.

 

 

 

Sistemul audio wireless este deosebit de performant, fiind realizat de compania germană IC Audio. Prețul sistemului de sonorizare wireless este de 449 euro + tva / set.

 

Setul de 60W contine: 1x difuzor activ, de tavan, de 30W, 1 x difuzor de încastrat pasiv (30W), cablu alimentare (1.5 m), cablu pentru conectarea celor două difuzoare, manual și șablonul pentru decuparea în tavan fals. Sursa de alimentare pentru difuzoare este și ea inclusă; pentru extinderea sunetului în mai multe încăperi, se poate opta pentru un numar mai mare de difuzoare.

 

Avantaje: se montează ușor, nu necesită cabluri și fire, iar muzica este controlată prin aplicația specială, gratuită, de pe telefon. Datorită funcțiilor avansate și opțiunilor incluse, este foarte practic și ușor de folosit, fiind optim pentru micile magazine, cofetării, ciocolaterii, săli de așteptare, cabinete stomatologice etc.

 

Pentru mai mute informații, suntem aici!

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...