Cât de important este iluminatul pentru afacerea ta?

Postat de admin 25.08.2017 0 Comentariu Stiai ca?,

 

Toți antreprenorii de succes cunosc importanța imaginii în afacerea lor și caută să îmbunătățească experiența clienților, ținând totuși seama și de costuri. O modalitate ușoară de a crea un ambient foarte plăcut cu costuri reduse este investiția în corpuri de iluminat cu leduri. Lămpile cu led sunt ideale pentru iluminatul ambiental; sunt disponibile în mai multe finisaje și forme, cu sau fără ramă, în culori diverse și cu funcții ușor de personalizat.Aceste corpuri de iluminat pot înlocui cu succes sursele clasice, deoarece au un design modern, sunt discrete dar eficiente și au un consum de energie mult mai scăzut decat neoanele sau becurile obișnuite.

 

 

 

 

Iluminatul ambiental inteligent este acel ingredient care îl poate determina pe client sa revină în locul în care s-a simțit foarte bine. Spre exemplu, într-o cafenea, iluminatul trebuie să fie pur decoratv, nu foarte intens (devine agresiv), dar în același timp să ofere suficientă vizibilitate, cel puțin în unele spații, pentru citit. O selecție de lumini inteligente cu led, amplasate în locurile potrivite poate crea un ambient care să ofere tuturor confortul necesar diverselor activități.

 

Există lumini pentru trepte și mobilier; există așa-numitul iluminat ascuns, adică luminile led cu montaj îngropat, pentru un aspect elegant al locului și economie de spațiu. Ca să nu mai vorbim despre economia pe care o vom observa la factura de curent, datorită consumului mult redus al iluminatul led. Luminile led au, de asemenea, o durată de viață mult mai lungă decât orice alt corp de iluminat tradițional și necesită înlocuire mult mai rar.

 

Toți oamenii, prin natura lor, aleg ceea ce este plăcut vederii și ocolesc cee ce este neatrăgător, iar lumina dirijată corect într-un spațiu are rol decisiv în crearea unui aspect ambiental cât se poate de plăcut. Asigură-te că iluminatul din magazinul, cafeneaua sau restaurantul tău va invita trecătorii de pe stradă înăuntru! Dacă nu ești sigur cum poți să faci asta, specialiștii de la Amro Electronic Grup te vor îndruma.

 

Amro Electronic Grup importă lumini led decorative de la producătorii polonezi Skoff și Ledix și le distribuie pe piața românească la prețuri accesibile și în game foarte variate de modele și nuanțe, pentru orice tip de spațiu. Vizitează magazinul online să alegi luminile led potrivite pentru afacerea ta!

 

Urmărește video de prezentare!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...