Cauți un sistem complet de sonorizare și iluminat pentru club?

Postat de admin 29.06.2018 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

Vrei să îți deschizi un club în care să organizezi cele mai cool petreceri cu DJ, sau ai deja un club dar vrei să îl modernizezi puțin? Amro îți propune o instalație de sunet și lumini, completă,  care nu mai are nevoie decât de un spațiu.

 

Pachetul complet de sonorizare și iluminat se adresează proprietarilor de cluburi care vor să își echipeze locația cu sisteme de sunet și de iluminat perfomante, de calitate bună, dar nu imposibil de cumpărat; și fără a pierde timp și energie umblând foarte mut după fiecare echipament.  Pachetul gândit de specialiștii noștri este compus din echipamente audio profesionale, fabricate în Italia de mărci cu activitate internațională : Axiom Pro Audio, Topp Pro și Sagitter. Acești producători au proiectat fiecare echipament cu intenția de a oferi variante alternative la sistemele și echipamente audio performante, dar și foarte scumpe, existente acum pe piață; produse de calitate superioară, la prețuri accesibile, pentru profesioniștii activi în industria divertismentului!

 

 

 


Pachetul cuprinde coloane audio de tip line array, subwoofere active, mixer digital cu posibilitatea de conectare la iPad, moving head-uri și proiectoare cu lumină de tip COB LED. Toate echipamentele sunt extrem de versatile și flexibile și pot fi adaptate unei varietăți mari de aplicații, oferind maximum de funcționalitate și rezistență sporită la folosire continuă.

 

Partea de sonorizare a pachetului se bazează pe AX12C, un sistem Line Array pasiv, echipat cu douăsprezece traductoare neodymium de 3,5 "cu conuri impermeabile, proiectate pentru aplicații portabile instalate permanent, unde se cere sonorizare clara si de putere mare. Modulul line array AX12C a fost conceput pentru a fi combinat cu subwooferul compact și ușor SW2100A, echipat cu un amplificator de clasă D de 4000W, cu Power Factor Correction și propulsor propriu PROKEL 96KHz / 40bit CORE DSP. AX12C  oferă dispersie orizontală largă, ceea ce face ca sistemul să fie flexibil și adaptabil la multe aplicații diferite. Sistemul standard, alcătuit din patru module AX12C și două subwoofere SW2100A, are o putere totală de 8000 W.

 

Sistemul line array AX12C este foarte versatil, putând fi adaptat mai multor aplicații:


    Sistem DJ de înaltă performanță
    Sistem portabil pentru formații live
    Sistem instalat pentru teatre, cluburi, săli de spectacole sau chiar de conferințe


Dacă te întrebi cum ai putea să dinamizezi puțin clubul tău și să oferi o atmosferă de milioane, dă-ne un telefon,  avem foarte multe soluții, la prețuri excelente!

 

 

Vezi proiecte similare, finalizate de Amro!

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...