Ce beneficii aduce intr-un consiliu un sistem de votare electronic wireless?

Postat de admin 21.03.2021 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

 

PROVOCARE

 

Când vine vorba de votarea rezoluțiilor și alegerea candidaților, rezultatul votului este cel care contează în cele din urmă. Cu toate acestea, în metodele tradiționale de vot, cum ar fi votul cu mâna sau votul pe hârtie, consiliile l se confruntă întotdeauna cu următoarele 2 provocări:

#1.Cum să accelerați numărul de voturi și să automatizați raportarea rezultatelor, pentru a menține întrunirea eficientă?

 

Votul tradițional pe hârtie sau prin votul ridicat, este întotdeauna consumator de timp și predispus la erori. Se număra manual voturile și se centralizeaza rapoartele de rezultate. 

 

#2.Cum sustii transparența procesului de votare și de luare a deciziilor?
Consilierii trebuie să aștepte până a doua zi pentru a vizualiza toate rezultatele votului și procesele-verbale ale ședinței. Pot aparea suspiciuni legate de schimbarea voturilor după ședință, ceea ce va afecta autenticitatea și exactitatea rezultatelor votului. 

 

SOLUTIA NOASTRA

 

 

 

 

Soluția CVote pentru consilii combină tastaturile de vot fără fir, receptorul antena și software-ul dedicate pentru a colecta cu exactitate și fiabilitate voturi sau treceri / respingeri motiuni. Sistemul ofera rapoarte detaliate de la participare, la votare și rezultatele alegerilor. Puteți transforma o întâlnire de două zile plină de tensiune într-un proces rapid și relativ nedureros de o zi sau mai puțin. Odată cu acesta, procesul de votare devine mai eficient si transparent.

 

Din ce este compus sistemul de votare electronica CVote?

  • Telecomenzi de vot, cu acumulatori integrati; 
  • Antena;
  • Soft dedicat pentru consilii pentru inregistrarea si imprimarea fiecarei sesiuni de vot;
  • Valiza de incarcare si depozitare, pentru telecomenzi

 

Cum pregatiti sedinta?

Creați instantaneu, cu softul dedicat EVS fișierul ședinței și rezoluțiile de vot. Importați și gestionați cu ușurință lista de consilieri și candidați.Agendele întâlnirilor pot fi afișate pe ecran pentru navigarea colectivă, asigurând un proces de întâlnire lin și controlabil.

 

Cum se face prezenta?

Înainte de începerea votului, consilierii apasă pe „sign-in” pentru a se înregistra rapid și administratorul verifică cu ușurință dacă îndeplinește sau nu Cvorumul. Sistemul detecteaza automat daca  se respecta conformitatea legală!

Alegeti modalitatea de vot dorita

Suporta multiple moduri:

  1.  Votarea nominala - cu numele si prenumele fiecarui consilier; 
  2.  Vot anonim;
  3.  Vot deschis
  4.  Vot secret.

Detaliile de vot individuale sunt vizibile în votarea nominala, în timp ce rezultatele generale ale votului se pot obține în votarea anonimă, oferind o viziune clară și transparență procesului de vot! Rezultatele votului pot fi colectate și numărate în decurs de 10 secunde, evitând voturile nevalide și promovând consilierii să discute și să ia decizii la fața locului. Fără erori manuale și economie de timp! 

Votati alegerea comitetului

Lista cu numele tuturor candidaților poate fi descărcată in fiecare tastatură de vot înainte de întâlnire. Când a început votul, consilierii trebuie doar să bifeze numele pe care preferă să le aleagă și să le depună în lot. Rezultatele alegerilor pot fi obținute și afișate imediat. Fără voturi repetate sau lipsă. 

 

Ce informatii inregistreaza sistemul de televot si cum pot fi printate/afisate informatiile?

Rapoartele de vot în format reglementat pentru fiecare agendă sau rezoluție pot fi generate automat. Adaugati logo-ul, filigranul, subsolul și antetul consiliului dvs local în șabloanele de raport. Rapoartele de vot pot fi tipărite la fața locului pentru confirmare și semnare de către consilieri și auditori și apoi pot fi publicate pe site-ul consiliului la timp. Fără dispută și asigurarea unui proces mai echitabil!

Descopera consilii locale care au investit in solutiile noastre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esti in cautarea unei sistem de votare portabil pentru consiliu?

Suntem specializati in solutii audio-vizuale si avem peste 18 ani de activitate.  Avem in portofoliu doar branduri recunoscute international pentru fiabilitate si tehnologia de ultima ora. Suntem in masura sa iti preluam proiectul si sa il gestionam pana in cele mai mici detalii. Ti-l predam "la cheie". Ne ocupam de proiectare, montaj si instruirea ulterioara a utilizatorilor.

Hai sa ne auzim! 

Trimite-ne cererea ta pe email sau contacteaza-ne acum direct. 

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...