Ce este o interfață audio?

Postat de admin 10.01.2019 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],AMRO recomanda!,

Ce este o interfață audio și la ce poate fi folosită?

 

O interfață audio este, pur și simplu unealtă de care ai nevoie pentru a obține sunet în și din computer. Dacă dorești o înregistrare de bună calitate a vocii sau a oricărui instrument și vrei un bun management al înregistrărilor tale, vei avea nevoie de o interfață audio.

 

Poți face înregistrări de bază cu orice computer modern, laptop sau tabletă, deoarece toate acestea vin cu o placă de sunet încorporată și de asemenea, poți îmbunătăți sunetul înregistrărilor, în special pe telefoane și tablete, cu un microfon mai bun.

 

 

 

Interfața audio poate fi comparată cu o placă de sunet?

 

Oarecum da. Pentru a obține sunet în și din laptop, pc, tabletă, astfel încât să îl poți procesa și edita, ai nevoie de ceva care transformă sunetul într-un semnal digital și invers. Asta face placa de sunet sau interfața USB, însă la cote de calitate diferite.

 

O placă de sunet și o interfață audio fac același lucru de bază, însă o interfață audio oferă avantajul unei calități net superioare înregistrării și este destinată profesioniștilor din industria muzicală. În principiu, o interfață audio este o placă de sunet externă, perfectă pentru laptopuri și tablete și acum folosită pe scară largă și de către utilizatorii cu computere desktop. În esență, o interfață audio este un  prim pas de bază spre o înregistrare cu adevărat profesionistă și  este echipamentul care stă la baza oricărui studio de înregistrare.

 

Specialiștii de la Amro Grup recomandă TPT32USB-EXP, o interfață audio USB pentru conectarea mixerului audio digital TP T2208 la softuri audio profesionale care permit multi track recording. Această interfață audio de la Topp Pro este recomandată în cazul folosirii PC-ului pentru a înregistra mai multe canale audio simultan.

Împreună cu mixerul digital TP T2208, interfața audio USB TPT32USB-EXP reprezintă un mini kit de bază pentru startul unui home studio profesional, cu costuri accesibile. Amro recomandă!

 

 

Pentru mai multe informații despre echipamente de înregistrare și studio, mărci și prețuri, suntem aici!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...