Ce presupune echiparea completă a saloanelor pentru evenimente?

Postat de admin 13.02.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

 

Sălile de spectacole în cadrul cărora se organizează evenimente precum nunți, botezuri, petreceri corporate, petreceri private, zile de naștere etc., sunt locații unde sonorizarea și luminile ocupă loc principal. Sigur că și decorul este important și meniul sau felul în care sunt amplasate toate elementele în acel spațiu, însă fără lumina potrivită și sonorizarea care să creeze ambianța dorită, se pierde din experiența deosebită pe care vrem să o oferim clienților.

 

Sonorizarea ambientală într-un salon de evenimente este diferită de sonorizarea unui restaurant, sau a unei săli de spectacole. Este mult mai complexă și reunește o serie de echipamente folosite la instalațiile audio din mai multe tipuri de locații. Pentru o sonorizare performantă, într-o sală de spectacole trebuie să ne gândim în primul rând la un sistem de sonorizare pentru scenă și spectacole live. Iată câteva echipamente necesare la construirea unei instalații de sunet din sălile de evenimente speciale:

 

 

 

 

 

Iluminatul este a doua componentă din procesul de pregătire a unei săli de spectacole și evenimente festive. Aici lumina, pe lângă functia ei principală, are rolul de a pune în evidența decorul, de a crea ambientul festiv prin jocuri de lumini color și efecte speciale care insoțesc și completează muzica. Pentru a obține toate acestea sunt necesare mai multe tipuri de lumini, de preferat cu LED, deoarece sunt mai rezistente, mai intense și mult mai economice:

 

Toate aceste echipamente de sunet și lumini pot fi regăsite în spectaculosul salon de evenimente și ceremonii de gală, Le Chateau, supranumit și ”Castelul din inima Capitalei”. Aici specialiștii de la Amro Electronic Grup au gândit două tipuri de structuri pentru a echipa complet salonul, cu toată aparatura necesară funcționării la cote maxime. Instalația audio acoperă toate nevoile unei astfel de locații –de la sonorizare de scenă, până la sonorizare ambientală și public address.

 

 

 

 

 

Instalația de lumini cu LED oferă atât un iluminat ambiental încântător, cât și efecte speciale și jocuri de lumini și lasere, specifice unei săli de spectacole cu scenă și formații live, de primă mână. Pe lângă fabuloasa locație Le Chateau, Amro Electronic a echipat și alte săli de evenimente celebre, precum: Ramada Majestic, Magic Place Events, Imperial Ballroom, City Events and Balloons, Club Diplomatic, Royal President Ballrooms și multe altele.

 

 

Amro Electronic Grup oferă echipamente și sisteme performante, mărcile Proel și Music & Lights (Italia), la prețuri foarte avantajoase și îndrumare și consiliere la instalarea acestora. Cu o experiență de 17 ani în sonorizarea și iluminatul sălilor de concerte, spectacole și evenimente festive și nu numai, Amro Electronic vă stă la dispoziție, aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...