Cum am realizat iluminatul arhitectural in Otopeni

Postat de admin 15.12.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

De la întâlnirea cu AMRO Electronic, orașul Otopeni strălucește într-o altă lumină!

 

 

In orășelul din apropierea Capitalei, s-a demarat un proiect de dezvoltare a iluminatului ambiental, prin instalarea mai multor proiectoare și corpuri de iluminat arhitectural. Aceste echipamente de iluminat cu led au fost furnizate de către Amro Electronic Grup și au fost montate pe clădirea Primăriei orașului, a bisericii, Casei de Cultură și în parc.

 

Echipamentele profesionale folosite de specialiștii Amro pentru acest proiect sunt proiectoare și spoturi cu led, produse de compania italiană Music&Lights, mai precis lumini led inteligente din gama Prolights.

 

 

 

 

Spoturile cu led pentru exterior, excelente pentru parcuri și zone din aer liber și proiectoarele arhitecturale pentru fațadele clădirilor oferă un iluminat nocturn colorat, puternic dar plăcut și de mare efect. La proiectoarele profesionale, prevăzute cu control DMX, posibilitățile cromatice sunt nelimitate, fiind suplinite cu jocuri de lumini și culori spectaculoase.

 

Iată patru tipuri de proiectoare cu led, perfecte pentru iluminatul ambiental și decorativ, similare cu cele folosite în Otopeni:

 

 

ARCSHINE12 - Corp pentru iluminat arhitectural exterior cu 12 LED-uri x 8W RGBW/FullColor; ARCSHINE12 are indice de protectie IP 66, fiind perfect compatibil cu orice tip de proiect de iluminat arhitectural de interior sau exterior;

 

ARCGROUND36TRI - Proiector arhitectural full color, special conceput pentru montaj încastrat în paviment, în aplicații de iluminat arhitectural exterior: statui, iluminat grădini, alei, monumente; este rezistent și performant și asigură un iluminat care pune în valoare orice spațiu.

 

ARCGROUND9CW - Proiector încastrabil în paviment, dedicat iluminatului arhitectural decorativ, cu lumina albă rece, ideal in proiecte de iluminat alei, pasaje, parcuri și grădini.

 

IPLEDBAR18 - Bară de iluminat arhitectural cu 18 LED-uri de 5 W RGBW/FC, cu 4 până la 8 canale DMX, pentru selectarea programelor de culoare și efecte.

 

 

Aceste tipuri de proiectoare arhitecturale cu led, dar și multe altele pe care le găsiți numai la Amro Electronic, au fost concepute cu intenția de a oferi echipamente de iluminat profesioniste, cu funcții avansate, la prețuri foarte accesibile.

 

Pentru mai multe detalii, suntem aici!

 

 

Proiectoarele sunt destinate iluminatului arhitectural și ambiental, dar pot oferi și un spectacol pe cinste!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...