Cum arată o instalație de sonorizare pentru spital?

Postat de admin 19.01.2018 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

 

Spitalele de urgență sunt locații de maximă importanță, unde comunicarea eficientă este vitală, la propriu. Pe lângă aparatura performantă care trebuie să se regăsească în orice spital, și instalația de sunet trebuie să fie la înălțimea cerințelor.

 

Amro Electronic cunoaște nevoile unui spital în ceea ce privește sonorizarea, datorită bogatei experiențe în echiparea cu sisteme audio a multor clinici și spitale din România, cum este de exemplu Spitalul Clinic de Urgență Militar "Dr. Ştefan Odobleja" din Craiova.

 

 

 

Specialiștii de la Amro au gândit pentru un astfel de proiect important, un sistem de sonorizare complet, special conceput pentru facilitarea comunicării într-un spital de mari dimensiuni. Iată componentele unei instalații de sunet complete, proiectate special pentru un spital:

  • Amplificator - AMP 160XL este un mixer amplificator 160 w/100V,  construit într-o unitate rack de 19 inch, optim pentru amplificarea unui sistem de sonorizare de tip public  address;

  • Difuzoare tavan fals - XE51CT este o incintă acustică de tavan, putere 10W, funcțională pe linie de 100V, cu diametru de decupaj în tavan de 165 mm, potrivită pentru integrarea într-un sistem audio tip public address (difuzare mesaje, prezentări, anunțuri și informații utile);

  • Bază microfonică pentru anunțuri -BMG2, este o consolă microfonică de difuzare a mesajelor importante, anunțuri, informații; concepută pentru spații mari de tranzit, este foarte potrivită pentru o comunicare eficientă într-un spital sau clinică medicală;

  • Sistem pentru conferințe -WM202KIT este un set de microfoane wireless profesionale, compus din: receptor radio, microfon de mână (hand held), microfon wireless tip lavalieră și microfon tip cască (headset), în banda UHF, frecvență 50-15.000 Hz, cu un canal. Acesta este opțional, pentru cazurile în care în spital se organzează ședințe, conferințe și comunicări de specialitate, în cadrul cărora un sistem de conferințe optimizează comunicarea.

  • Cabluri electrice pentru microfoane, amplificator și boxele de tavan – acestea sunt incluse în sistemul de sonorizare și sunt extrem de ușor de montat și conectat.

 

Instalațiile distribuite de Amro Electronic, pentru amplificare ambientală și difuzare de anunțuri, în  aplicații tip spital și clinică medicală sunt compuse din echipamente public address marca Proel Italia, cu garanție 24 luni, certificate și conforme CE.

 

Sunați-ne pentru o proiectare! Suntem aici!

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...