Cum legăm un subwoofer la amplificator?

Postat de admin 30.01.2019 0 Comentariu HOW TO [Tutoriale],

Specialiștii de la Amro ne împrumută puțin din experiența lor în sonorizări profesionale pentru a alcătui un mic tutorial despre conectarea unui subwoofer la un amplificator audio. Iată, mai jos, ce trebuie să faci!

 

Dacă subwooferul tău nu are un amplificator intern, va fi necesar să conectezi un amplificator la acesta. Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de subwoofer, un amplificator, cel puțin un set de cabluri RCA (acestea sunt mufele roșii, albe și galbene pe un singur cablu), difuzoarele și firele difuzoarelor.

 

În primul rând, să te gândești la locul unde vei depozita subwoofer-ul, deoarece acesta funcționează în cea mai mare parte pe bas (tonurile joase) și nu necesită prea mult împingere direcțională ca și boxele.

 

 

 

 

Pentru a începe cu conectarea reală, conectează subwoofer-ul la amplificator utilizând cablul RCA. Dacă dorești un conector stereo, vei avea nevoie de două seturi de cabluri RCA. Conectează ieșirea subwooferului la intrarea amplificatorului; mufa de pe amplificator poate fi chiar etichetată "ieșire subwoofer", doar pentru a ușura lucrurile. Asigură-te că atât subwooferul, cât și amplificatorul sunt oprite și deconectate de la sursa de alimentare.

 

Apoi, va trebui să conectezi amplificatorul la difuzoare. Pe partea din spate a amplificatorului, ar trebui să găsești ieșirile pentru difuzoare; apoi conectează firele difuzoarelor la aceste ieșiri - câte unul în fiecare ieșire (cablurile difuzoarelor sunt de obicei doar capete goale). Asigură-te că vei conecta firele de ieșire stâng și drept în boxele drepte și stângi corespunzătoare. Uneori, amplificatorul are o polaritate pozitivă / negativă definită, caz în care trebuie să te asiguri că terminalele pozitive si negative corespunzătoare din fiecare difuzor intră în aceeași polaritate cu cea a amplificatorului.

În final, conectează amplificatoul la sursa de alimentare,  verifică încă o dată cablarea; apoi pornește-l și asta e tot!

 

Dacă articolul nostru ți-a stârnit curiozitatea și dorești mai multe informații despre echipamentele audio profesionale, amplificatoare audio sau difuzoare disponibile la Amro, contactează-ne, aici!

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...