Cum sonorizezi corect o sală de fitness?

Postat de admin 09.07.2019 1 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],Idei Practice,AMRO recomanda!,

Un răspuns foarte scurt la această întrebare ar fi – cu echipamentele potrivite! Un răspuns mai complex însă, cuprinde etapele pe care trebuie să le ai în vedere de la alegerea echipamentelor, până la instalarea lor în spațiul sălii de aerobic, astfel încât să beneficiezi de efectul maxim al unui sistem audio perfomant, spre mulțumirea clienților tăi.

Sistemul de sunet și difuzoarele pentru o sală de aerobic trebuie să fie suficient de puternice pentru ca muzica să fie livrată clar și limpede, în mod dinamic și antrenant, iar instructorul să fie auzit și deosebit de zgomotul de fundal.

 

Sistemele de sunet pentru sălile de fitness includ o gamă diversă de echipamente, cum ar fi difuzoare de putere mare: subwoofere, boxe pasive sau active cu amplificare internă; mixere audio cu amplificator, pentru a controla calitatea sunetului, preluarea multiplelor surse de semnal și combinarea lor, sau adugărea de efecte, dacă se dorește.

 

 

În ceea ce privește boxele pentru sala de fitness, o recomandare excelentă este LT8A de la Proel; LT8A este de fapt un satelit biamplificat pe 2 căi, putere 150 W clasa D + 50 W clasa AB, SMPS / EQ, 8"+1", SPL MAX 121 dB; alături de un subwoofer potrivit, aceasta boxă te va ajuta să obții atmosfera unui centru de fitness profesionist.

 

Un subwoofer recomandat pentru a fi integrat în acest sistem este Proel SW115HAV2, un subwoofer activ  band-pass ce utlizează cele mai noi tehnologii Proel, cu care vei obține o experiență audio superioară în orice tip de aplicație, dar mai ales pentru locații indoor.

 

Mixerul din această instalație ar trebui să fie unul precum AMIX63 de la Proel, un mixer audio preamplificator cu 6 intrări microfonice și 3 LINE, funcție prioritară MIC 1, prevăzut cu conectori pentru alimentare de urgență; AMIX63 poate să mixeze multiple surse de muzică.

 

Un alt element important este adăugarea unui microfon portabil, wireless, de tip headset, care îi permite antrenorului să comunice eficient instrucțiunile, având totodată libertatea de mișcare.

 

Proel WM100H este un astfel de microfon, mai precis, un set tip radiomicrofon în banda VHF compus din radio microfon headset (1 bucată) și un receptor quartz, prevăzut cu 1 canal. Garantează un sunet clar, fără distorsiuni, la preț avantajos. WM100H este ideal pentru antrenorii de aerobic, ce trebuie să se miște liber.

Opțional, poți alege și o sursă de muzica profesională, dacă vrei ceva superior unui pc sau laptop; Aici Proel ne propune SOURCE, un player profesional cu Cd/Mp3/ Radio AM/FM digital și telecomandă, care este în așteptarea unui super playlist!

 

După stablirea echipamentelor necesare sălii de fitness, următorul pas este poziționarea acestora; montarea difuzoarelor în locurile care permit o instalare mai rapidă și ușoară, decât în cele ideale pentru calitatea acustică generală este o eroare des întâlnită care poate compromite calitatea sunetului, chiar și cu cele mai perfomante echipamente audio. Numărul boxelor este stabilit în funcție de forma și mărimea spațiului, iar amplasarea lor în acel spațiu se face cât mai echilibrat, pentru a obține un sunet clar, dirijat, controlat, evitând interferențele sau microfonia.

 

Repartizarea startegică a echipamentelor nu este foarte complicată, însă este o chestiune de experiență, de specialitate. Nu este necesar să te gândești prea mult la acest aspect, poți apela la tehnicienii noștri, care îți vor oferi sfaturi extrem de utile pentru maximum de efect.

 

Dacă ai nevoie de o sonorizare profesională pentru sala ta de aerobic sau fitness, apelează cu încredere la Amro Grup; avem echipamente marca Proel Italia performante, la prețuri competitive, avem experiența numeroaselor proiecte anterioare și tehnicienii noștri îți oferă consultanță și suport tehnic pentru orice întrebare sau nelămurire ai putea avea. Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

1 Comentariu

Mirea Daniel:
09.04.2020, 12:25:39 AM
Reply

Salut! Sunt posesorul unei sali de fitness si culurism pentru care am nevoie de un sistem audio- video tv profesional

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...