De ce să alegi lămpi cu led și senzori pentru iluminatul ambiental?

Postat de admin 10.05.2019 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Un inginer proiectant vede iluminatul dintr-un spațiu din perspectivă funcțională, un designer îl vede mai mult din cea a aspectului estetic, iar arhitectul combină ambele puncte de vedere, însă pentru toți, un lucru e clar:  iluminatul ambiental trebuie să ne aducă beneficii, nu probleme sau bătăi de  cap.

 

Iată câteva idei utile pentru constructorii de case, blocuri sau clădiri de birouri, despre unde ar trebui să instaleze lămpile cu led și senzori de mișcare, pentru a ușura existnța și eficientiza timpul celor care le vor folosi:

 

într-o baie, în care intrăm să ne spălăm mâinile și ieșim rapid;

un mic spați de depozitare pe care îl accesăm atât de des încât stingerea luminii nu are sens

holul prin care trecem, de obicei în grabă

scările pe care le urcăm/coborâm pe întuneric, pentru că întrerupătorul e prea departe sau la capătul treptelor

 

Este foarte ușor să uităm lumina aprinsă în toate aceste locuri prin care trecem rapid, în drum spre alt loc sau cu gândul la alte activități zilnice. Și dacă se întâmplă foarte des se va cunoaște la factura electrică și la timpul de uzură al corpurilor de iluminat; toate acestea aduc costuri suplimentare, când nu e cazul.

 

 

 

 

De ce să nu uităm de aceasta grijă, care este nesemnificativă în comparație cu cele importante?

 

Pentru toate aceste motive, cea mai bună soluție rămâne instalarea lămpilor pentru iluminat ambiental cu LED, senzor de mișcare și un timer al corpului de iluminat, care îl face să se rotească și să se oprească singur, oferind confort și economii la consumul de energie electrică.

 

Lămpile poloneze de la Skoff sunt nu doar inovatoare și inteligente, dar au și un design foarte elegant, la fiecare din zecile de modele disponibile. Cel mai important – grija luminii uitate aprinse, grija coborâtului scărilor pe întuneric, grija consumului excesiv, grija uzurii becurilor – toate vor dispare!

 

Amro Electronic comercializează lămpile cu Led de la Skoff de ani de zile și specialiștii cu care vei vorbi te vor îndruma să alegi soluția de iluminat potriviă spațiului tău! Ne găsești aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...