Despre sonorizarea unui service auto

Postat de admin 26.04.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Auto Soft oferă una dintre cele mai variate și mai complete oferte de anvelope și jante de pe piața din România. Activitățile principale ale companiei sunt : vânzări,  service și distribuție de anvelope, jante, accesorii auto.

 

Pe lângă calitatea echipamentelor și serviciilor, la Auto Soft găsești și un ambient cât se poate de plăcut, oferit de instalația de sonorizare performantă. Clienții se pot relaxa ascultând muzică în timp ce mașina lor este în service, pe mâini bune. Sonorizarea sediului din Militari a fost asigurată de Amro Electronic Grup; sistemul audio este alcătuit din echipamente audio profesionale, marca Proel Italia și oferă un sunet echilibrat, difuzat în mod corect, pentru a asigura starea de bine a celor care se află în service.

 

 

 

Ce presupune sonorizarea unui service auto?

Sonorizarea unui service implică alegerea unor echipamente audio de calitate superioară, pentru a face față nevoilor unice pe care le poate avea un astfel de loc. Aici activitatea se desfășoarș și la interior și la exterior și avem de-a face și cu zgomotele specifice unui astfel de loc. Prin urmare sistemul audio trebuie să funcționeze discret dar eficient și să ofere clienților un prilej de relaxare.  

 

Pe lângă difuzoare cu  fidelitate acustică ridicată, cu rază de acoperire mare, este necesar și un amplificator audio pentru un sunet de calitate și desigur un atenuator de volum pentru a avea un mai bun control asupra volumului la care se difuzează muzica în diverse momente și situații.

 

Acestea sunt detaliile care fac diferența,  clienții vor observa și vor aprecia! Pentru mai multe informații despre sisteme de sonorizare, suntem aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...