Difuzoarele IC Audio, integrate în noul concept de spațiu ING Acanthus din Amsterdam

Postat de admin 31.05.2019 0 Comentariu Worldwide [Proiecte fara frontiere],

Când ne gândim la aspectul unei bănci, ne imaginăm un spațiu formal, funcțional, tipic business. Pentu clădirea ING Acanthus din Amsterdam însă, s-a optat pentru ceva diferit: un design contemporan, cu spații mari și luminoase pentru lucru, pentru primirea clienților, dar și pentru relaxare. Pentru acest nou concept, care urma să devină un altfel de sediu bancar, s-a ales clădirea Acanthus, cu spații generoase, luminoase și flexibile, astfef încât să permită un design inovator.

 

Noul spațiu întâmpină clienții cu un ambient pritenos, colorant, relaxat, diferit de aspectul standard al unei bănci; acest timp de design ambiental este un excelent catalizator pentru o comunicare mai degajată, mai liberă și relaxată, atât între clienți și personalul băncii, cât și între membrii echipei ING.

 

 

 

Ca orice spațiu în care se activează în mod profesionist, sediul băncii din Amsterdam este prevăzut cu toate elementele care asigură funcționalitatea, performanța, inovația, dar și siguranța. Tocmai pentru acest element din urmă, au fost alese, ca o completare la designul inovator, difuzoare de tavan certificate EN54 de la producătorul german, IC Audio. Difuzoarele IC Audio au fost alese pentru instalația de sunet, care trebuie să se alinieze renumelui și pretențiilor unei companii de acest nivel. Aceste boxe de tavan din seria DLE de la IC Audio sunt o alegere foarte bună pentru sonorizare generală, adică difuzare de muzică ambientală și anunțuri de interes pentru staff și public. De ce sunt mai speciale aceste difuzoare de tavan? Difuzoarele de la IC Audio sunt certificate EN54, deci au o construcție impusă de legea UE pentru echipamente de siguranță, care le asigură rezistența în situații de urgență, condiții de mediu mai dure etc.

 

Prevăzute cu siguranță cu bloc ceramic și protecție la umezeală, boxe IC Audio garantează funcționare îndelungată și, dacă sunt incluse în instalația de alarmare vocală, puteti conta pe rezistența pentru difuzarea mesajelor de evacuare vocală, chiar și in condiții extreme, de urgență.

 

Aceste difuzoare sunt recomandate în special clădirilor de birouri, unde calitatea acustică este valorificată la maximum, livrând o excelentă calitate a sunetului.

 

Datorită unei alegeri foarte inteligente, acum, clădirea ING Acanthus din Amsterdam este echipată cu un sistem de difuzoare de ultimă generație, pe care se poate baza în orice condiții.

 

Pentru deținătorii de afaceri sau administratorii de spații de tranzit, în care circulă un număr mare de persoane zilnic, Amro Electronic Grup, distribuitorul IC Audio in Romania, ofera soluții audio, public address și EVAC perfomante, pentru orice proiect, cu orice buget. Suntem aici!

 

Surse foto: www.facebook.com/ic-audio

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...