Două sisteme de evacuare vocală de care ai nevoie

Postat de admin 11.03.2019 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],AMRO recomanda!,

Sistemele de avertizare și evacuare vocală au rolul de a difuza mesaje vocale de alarmare și control, directe sau preînregistrate, în spațiile frecventate de publicul larg, în situații de urgență (incendii, cutremure, inundații, etc) pentru avertizarea, dirijarea și evacuarea rapidă a tuturor persoanelor.

 

Este indicat ca sistemele de avertizare vocală instalate în spații publice, cum ar fi școlile, stațiile de metrou, spitale, centre comerciale etc. să fie certificate EN54, pentru a ne asigura că dețin toate specificațiile necesare pentru a evacua în siguranță persoanele aflate în oricare dintre aceste locuri.

 

 

Un sistem compact de evacuare vocală este de regulă prevăzut cu opțiunea de a difuza mesaje LIVE sau preînregistrate, pentru alarmare și îndrumare în caz de urgență. Pentru ca această funcție să fie posibilă este necesar ca sistemul de evacuare vocală să permită conectarea unuia sau mai multor difuzoare și a unui microfon pentru anunțuri. Numărul de difuzoare care va fi cuplat la sistemul EVAC depinde de puterea reală a sistemului, mai precis de amplificatorul lui; sistemele de calitate au întotdeauna un amplificator integrat, care va asigura difuzarea mesajelor de urgență clar și inteligibil, prin boxele conectate.

 

Amro Electronic Grup recomandă două sisteme EVAC compacte, utilate cu toate funcțiile impuse de standardul internațional EN54, pentru evacuarea vocală eficicentă a persoanelor dintr-un spațiu de tranzit:

 

PROEL AE300 este un sistem EVAC complet, de adresare publică HI-FI, cu mesaje de alarmare și evacuare vocală integrate. Destinat proiectelor limitate la o singură linie de difuzoare, acest sistem poate fi montat imediat; i se adauga doar difuzoarele și, opțional, o bază microfonică pentru anunțuri. AE300 este construit cu un amplificator intern clasa D, cu o putere de emisie de 300W și are 10 mesaje de alarmare prefigurate, incluse.

Cel de-al doile sistem de evacuare vocală, E604 de la Proel este de asemenea,  "All-In-One", certificat EN54-16 și  EN54-4, dar are față de AE300, o putere mai mare și câteva caracteristici noi: 600W RMS, 4 zone, amplificator principal și amplificator secundar, ambele clasa D "Pure Path" și ieșire de linie pentru conectarea unui subwoofer activ, pentru sonorizare de putere.

 

Ambele sisteme EVAC sunt marca Proel, sunt fabricate în Italia și sunt pregătite pentru a fi instalate în orice sistem public address pe linie de 100V, pe care îl putem configura în funcție de planurile tale, oricare ar fi ele.

Contactează-ne pentru mai multe detalii, aici !

 

 

 

Proel AE300, video de prezentare

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...