Două super sisteme audio portabile pentru petreceri, la reducere!

Postat de admin 14.12.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Pentrecerea de Anul Nou nu poate fi petrecere fără muzică, iar muzica nu poate fi agreabilă dacă nu este difuzată conform standardelor de calitate. Pentru a procura sistemele audio care să livreze calitatea dorită pentru o atmosferă de neuitat nu este necesar un buget extrem de mare. Propietarii de restaurante sau săli de evenimente care inchiriază spațiile pentru petreceri private de sărbători pot profita de ofertele existente în această perioadă la echipamentele de sonorizare profesionale.

La Amro Grup veți găsi sisteme audio portabile, excelente pentru astfel de ocazii, la prețuri speciale, de sărbători. Am selectat două dintre cele mai căutate sisteme audio portabile, marca Proel Italia, care vă garantează cea mai reușită petrecere, fără compromisuri:

 

 

SESSION4 - sistem compact de tip line array, portabil

SESSION4 este un sistem portabil, compact, de tip line array,  destinat soliștilor, formațiilor live mici, instalații DJ mobile sau playback-urilor de voce în aplicațiile de tip corporate sau home studio. O altă funcție a sistemului audio SESSION4 este display-ul LCD,  proiectat pentru  controlul parametrilor DSP și MIC/LINE, configurația sistemului și interfața audio Bluetooth inclusă.
Datorită faptului că este portabil și extrem de flexibil, SESSION4 este unul dintre cele mai avansate sisteme audio de tip line array de pe piață, putand fi folosit nu doar în modul STEREO, ci și MONO sau DOUBLE.

 

FREEPACK812 - instalație sonorizare - sistem complet

Proel FREEPACK812 este un sistem mobil dedicat amplificării de muzică/ voce, cu mixer cu 6 intrări pentru microfon și 2 stereo, amplificator de putere 2 x 500 W, Blutooth și USB/SD, afișaj LCD și telecomandă, integrate. Datorită dimensiunilor compacte, FREEPACK812 este ușor de transportat și utilizat. FREEPACK812 oferă un sunet impecabil și este o alegere rentabilă pentru trupe, muzicieni și organizatori de petreceri private.

 

Aceste două sisteme practice și performante oferă multe avantaje și în spațiile mici și medii, pot înlocui instalațiile de sonorizare foarte ample. Iar pentru cei care caută totuși sisteme mai complexe, pentru scenă sau evenimente în exterior, avem o mulțime de soluții, contactați-ne!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...