Echiparea unui cămin cultural cu instalație de sonorizare standard

Postat de admin 24.08.2018 0 Comentariu Cat Costa?,

Amro Electronic Grup propune numeroase soluții de sonorizare pentru aplicații foarte diverse, la prețuri pentru toate bugetele. Din gama noastră de oferte nu fac excepție nici căminele culturale, care există în mai toate comunele de pe teritoriul țării și sunt extreme de active.

 

Propunem așadar, un sistem standard de sonorizare pentru cămin cultural, cu echipamente audio profesionale, mărcile Proel și Topp Pro, care să fie folosit cu brio la toate evenimentele organizate într-un astfel de loc: spectacole de muzică live, prezentări, festivități și serbări, conferințe, ședințe și întâlniri de discuții.

 

Tehnicienii de la Amro au alcătuit acest sistem audio cu intenția de a oferi un singur pachet care să acopere toate nevoile, să livreze un sunet stabil, fără distorsiuni,  la un preț foarte rezonabil. Iată și componentele sistemului de sonorizare pentru cămin cultural:

 

 

 

 

TP KSCS15A, incinta audio activă, portabilă, pe 2 căi, DSP, slot modul control, Topp Pro, 2 buc.

 1. boxă activă de 15 "
 2. putere 500 + 500 Wrms
 3. putere program 2000W / 4000W (PEAK)
 4. SPL MAX: 130 dB
 5. DSP pentru un mai bun răspuns în bas

TP KS18ASUB, subwoofer activ, 18", 1000 W rms, marca Topp Pro, 2 buc.

 1. putere program 2000W / 4000W (PEAK)
 2. SPL 129 dB
 3. woofer de 18 voice coil Sandwich cu 3 căi, de lungă excursie
 4. răspuns în frecvență  de (-6dB) 40Hz - 120Hz sub procesor analogic

TP S12MA, monitor scenă, activ, 2 căi, 12 " + 2", marca Topp Pro, 1 buc.

 1. 350 + 65 Wrms
 2. putere program 830W / 1660W PEAK
 3. SPL  121dB Max
 4. impedanța de intrare: 30 KO balansat / 15KO nebalansat

M1622USB, mixer de scenă 12 intrare Mic Line, marca Proel, 1 buc.

 1. compact 16-canale 4-bus mixer
 2. efecte: Hall, Room, Vocal și Plate reverb; Stereo si Mono Tap Delay; Rev + Delay, Rev + Tap Delay, Rev + Chorus

KP210, stativ pentru sateliți și boxe de scenă, negru mat, marca Proel, 2 buc.

 1. Capacitate susținută:50Kg
 2. Dimensiune tub/ bară: Ø 35 mm
 3. Inălțime minimă: 825 mm
 4. Inălțime maximă: 1320 mm

 

Doriți să schimbați instalația de sunet a căminului cultural din comuna dvs. și nu ați hotărât încă ce echipamente să achiziționații? Alegeți Amro, noi vă oferim toate soluțiile audio, support tehnic și  prețuri excelente! Suntem aici!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...