Exemplu de aplicatie Sistem EVAC EN-54-16

Postat de admin 17.04.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,AMRO recomanda!,

Echipamentele EVAC fabricate de Proel Italia și IC Audio Germania sunt integrate de Amro Grup în numeroase spații publice și de tranzit aglomerate, în care este vital să te poți baza pe rezistența și eficacitatea instalației de evacuare vocală, în situații de urgență.

Sistem alarmare vocala si adresare publica-all-in-one

Funcționale pe linie de 100V, difuzoarele certificate EN54-24, fabricate de IC Audio în Germania, au structură rezistentă (metal, ABS, bloc ceramic), sunt perfomante, discrete și reprezintă alegerea cea mai bună pentru integrarea în instalații de alarmare vocală, oriunde este necesară această funcție.

 

Fie montabile pe perete, fie încastrabile în tavanul fals, pentru economia spațiului, difuzoarele EVAC de la IC Audio  sunt o alegere cu adevărat sigură pentru sistemele de sonorizare și difuzare a mesajelor de alarmare în situații de urgență, în  cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, săli de conferințe, centre comerciale și spații industriale de maximă securitate.

Calitatea made in Germany a boxelor IC Audio este ceea ce le diferențiază de altele de pe piață!

 

credit foto Centru Comercial Adridan Piatra Neamt: www.antalus.ro

 

Și Proel vine în întampinarea nevoilor clienților, cu sistemele compacte pentru avertizare vocală , AE300 și AE604, două centrale EVAC complet utilate, pentru adresare publică HI-FI, cu mesaje de alarmare și evacuare vocală integrate. Destinate proiectelor limitate la o singură linie de difuzoare, aceste sisteme sunt gata de instalare; se adaugă doar boxele și, opțional, o bază microfonică pentru anunțuri live.

 

Cele două sisteme de alarmare vocală "All-In-One", sunt certificate EN54-16 și EN54-4, sunt prevăzute cu amplificatoare interne clasa D "Pure Path" și ieșire de linie pentru conectarea unui subwoofer activ.

 

Oricare din cele două mini sisteme de avertizare vocală de la Proel, impreună cu difuzoarele IC Audio EN54-24, pot alcătui o instalație solidă, perfomantă și sigură, de sonorizare, adresare publică și mai ales evacuare vocală în caz de urgențe.

 

Iată un proiect concret pentru care Amro Grup a configurat și integrat un astfel de sistem complet de sonorizare cu funcții PA și EVAC: compania Energoice, furnizor de servicii de proiectare a lucrărilor de montaj (electrice, automatizări, instalații termice și sanitare), sisteme și instalații de alarmare și alertare în caz de incendiu, cu un portofoliu impresionant de clienți. Cei de la Energoice s-au declarat multumiți de echipamentele furnizate de Amro Grup, pe care le-au integrat în proiectul unui client, Centrul Comercial Adridan Piata Neamț, urmărind să îndeplinească cerințele proiectului și totodată să respecte legislația în vigoare. Obiective atinse!

 

Sistemul complex EVAC ales de Energoice este excelent pentru sonorizarea cu un plus de siguranță a centrelor comerciale, clădirilor de birouri sau instituțiilor de lucru cu publicul. Se pot configura pe una sau mai multe zone, în funcție de cerințele fiecărui spațiu în parte.

 

Pentru mai multe detalii despre echipamentele EVAC Proel și IC Audio și sistemele pe care Amro le poate configura în funcție de nevoile afacerii tale, suntem aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...