Experiența cu audioghidul – prezentare și impresii

Postat de admin 01.11.2017 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

 

Amro Electronic Grup prezintă Happy Guide, sistemul audioghid unic în Romînia, patentat și fabricat 100% în Italia. Ghidul audio insoțește turiștii în vizitarea orașelor, monumentelor istorice și muzeelor, asigurând ghidaj in orice limba străină.

 

Cum funcționează?

 

Audioghidul stochează informații audio în format MP3, care pot fi redate în timpul vizitării, în limba română și limbi străine la alegere. Happy Guide oferă posibilitatea de selectare a limbii în care dorim să primim informațiile, reglarea volumul, derularea înainte sau înapoi a conținutului și optiunea de pauză. Audioghidul este prevazut cu ecran, taste și difuzor, fiind extrem de ușor de utilizat. Pentru vizitele individuale, aparatul de ghidare se poate conecta la căști, astfel încât utilizatorul poate derula înainte sau înapoi înregistrarea, poate ajusta volumul după propria nevoie, asigurându-și astfel o experiență personalizată, în funcție de preferințe.

 

 

 

 

 

Unde poate fi folosit?

 

Aparatul este proiectat pentru a fi utilizat în muzee, tururi de oraș sau vizite turistice și funcționează precum un ghid real, potrivit atât pentru persoane individuale cât și pentru grupuri mari de turiști.

 

În anul 2015 Amro Electronic Grup a furnzat un ghid audio similar Muzeului Judeţean de Mineralogie din Baia Mare. Iată impresiile:

 

„Sistemul de ghidaj audio este un player interactiv, care poate oferi multe informaţii. Este uşor de folosit şi extrem de util pentru orice turist. Echipamentul constă într-un număr de 15 receptoare, de forma unui telefon mobil cu difuzor încorporat, două unităţi de încărcare, software pentru gestionarea datelor şi emiţătoare IR hot spot ce urmează să fie amplasate în diferite zone din clădire şi care se activează în momentul în care receptoarele ajung în raza lor de acţiune” precizează Ioan Denuţ, director al Muzeului Judeţean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare”. (Sursa: http://www.cjmaramures.ro)

 

 

Și la Sarmizegetusa Regia vizitatorii se pot folosi de audioghid pentru a accesa informatiile despre așezarea dacică, în limba română și nu numai. Gazeta de dimineață descrie cum pot folosi turiștii audioghidul în acest loc:

 

„Audio-ghidul este disponibil în română şi engleză şi descrie 17 puncte din situl istoric despre care turiştii vor putea asculta, în căşti sau la un mic difuzor, explicaţiile ştiinţifice specifice punctului respectiv. Audio-ghidajul include şi un scurt istoric al cercetărilor arheologice efectuate”.

 

 

Pentru mai multe informații despre audioghid și posibilitățile de utilizare, contactați specialiștii de la Amro Grup, aici!

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...