IC Audio echipează Muzeul din Postdam cu difuzoare EN54!

Postat de admin 23.04.2019 0 Comentariu Worldwide [Proiecte fara frontiere],

Compania germană IC Audio, unul din principalii noștri furnizori de echipamente EVAC, se bucură de succesul produselor fabricate, care sunt integrate în proiecte de sonorizare la clienți foarte exigenți, din întreaga lume.

 

De curând, IC Audio a integrat o instalație de difuzoare EN 54-24, din seria DLA, într-un circuit de sonorizare generală cu funcție EVAC, la Muzeul orașului german Postdam.

 

Difuzoarele pentru montaj aparent din seria DLA, sunt echipate cu un bloc ceramic, ce asigură rezistența lor în caz de incendiu. Perfecte pentru instalațiile de evacuare vocală, aceste boxe vor difuza mesajele de îndrumare și evacuare a persoanelor dintr-o clădire, în mod clar și eficient, fără întreruperi.

 

 

Pe lângă funcția EVAC, difuzoarele IC Audio sunt echipate și cu protecție la umezeală sau praf, cu un indice ridicat, IP45. Boxele de la IC Audio sunt alegerea perfectă pentru spațiile în care circulă zilnic un număr mare de persoane, cum este un muzeu, în care siguranța turistilor vizitatori este esențială.

 

Amenajat în clădirea fostei primării, într-un palat superb ridicat la începutul secolului XX, Muzeul din Postdam este acum echipat și cu difuzoare perfomante, cu aspect discret, rezistente în caz de incendiu, care vor difuza mesajele de evacuare necesare pentru îndrumarea în condiții de siguranță a persoanelor din clădire.

 

Pentru mai multe informații despre avantajele difuzoarelor EVAC de la IC Audio, în clădirile companiilor și instituțiilor din Romania, specialiștii Amro Grup sunt aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...