Incă trei primării echipate de Amro Grup cu sisteme de alarmare civilă

Postat de admin 05.04.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Amro Electronic Grup continuă echiparea primăriilor din țară cu sisteme de alarmare civilă conforme cu prevederile ISGU. Incă trei primării s-au alăturat listei lungi de comunități cărora Amro Grup le-a furnizat sisteme complete de alarmare a populației:

 

Primăria Bogata, jud Mureș
Primăria Țigănași, jud. Iași
Primăria Ciuchici, jud. Caraș-Severin

 

Sistemele de alarmare civilă sunt prevăzute cu comandă locală, prin fir, panou de comandă de la care pot fi acționate direct cele  4 tonalități de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de urgență, unitate de putere de 480W, difuzoare tip horn cu unități driver, cu protecție mare la intemperii, bază mcrofonică preamplificată pentru difuzarea de anunțuri LIVE și dirijarea eficientă a populației.

 

 

 

Îndeplinind toate cerințele IGSU, sistemele de alarmare civilă, cu raza de acțiune de 500m, 1000m și 2000 m disponibile la Amro Grup, garantează o gestionare extrem de eficientă a populației în caz de urgențe. Cu oricare dintre aceste sisteme, orice primărie este pusă la punct în ceea ce privește securitatea și protecția populației din comună.

 

Pentru informații, cereri sau discuții despre aceste sisteme de protecție civilă, ne găsiți aici!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...