Locul I la ISE 2019 pentru WA 06-77/T-EN54 de la IC Audio

Postat de admin 03.04.2019 0 Comentariu Worldwide [Proiecte fara frontiere],

Anul acesta, la cel mai important eveniment audio-video, Integrate Systems Europe (ISE) a fost ales cel mai bun echipament destinat sistemelor de alarmare și securitate în caz de urgențe: WA 06-77/T-EN54 fabricat de compania germană IC Audio.

 

 

 

Difuzorul WA 06-77/T-EN54 de 6 W este echipat cu un transformator de 100 V, cu cu 3 treptede putere. Carcasa este din ABS ș are rezistență ridicată la șocuri, de asemenea indicele de protecție ridicat, IP54, protejează boxa de intemperii sau pătrunderea umidității.

Construcția rezintentă și designul elegant, minimalist, adăpostesc componenetele unei boxe perfomante, care livrează un sunet clar și stabil, fără distorsiuni.

 

Calitatea Made in Germany a fost dovedită din plin de IC Audio și de  această dată; echipamentele EN54 marca IC Audio sunt integrate în sisteme complexe de sonorizare, public address și alarmare vocală din întreaga lume, inclusiv în România, prin Amro Electronic Grup.

 

sursa: http://www.ravepubs.com

 

Vezi video de prezentare a difuzorului WA 06-77/T-EN54, la ISE 2019!

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...