Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia a ales sistemul Tour Guide

Postat de admin 10.11.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Muzeul Unirii din Alba Iulia este un punct de referință pentru turismul românesc, deoarece concentrează în expozițiile sale tradițiile, obiceiurile și semnele civilizației de pe aceste meleaguri. Turiștii străini sunt în mod evident interesați de cultura noastră când aleg să viziteze România, iar acest muzeu este un loc în care aceștia pot lua contact cu tot ce ceea ce ține de istoria și evoluția poporului român.

 

Sala Unirii din muzeu, un loc cu totul special, întâmpină vizitatorii cu cu o expoziție etnografică dedicată tradițiilor românești, din zona Munților Apuseni. După cum recomandă și site-ul insituției, ”Muzeul Unirii, pentru orice pasionat de istorie este un obiectiv ce nu trebuie ratat!

 

De curând, Muzeul din Alba Iulia a ales să ridice experiența vizitatorilor la următorul nivel, prin alegerea unor sisteme Tour Guide de la Amro Electronic Grup. Aceste aparate faciliteaza ghidajul prin capacitatea lor de a transmite comunicarea ghidului la un număr mare de vizitatori, prin sistemul emițător – receptoare. O altă posibilitate pe care audioghidul o oferă este conectarea la o sursă auxiliară tip player, prin care se poate reda orice fel de conținut înregistrat, în limba română și nu numai, la alegere. Pentru cei care preferă o vizită individuală, emițătoarul care transmite informațiile despre exponate este însoțit de căști, astfel turistul se poate concentra numai pe elementele de interes, fără a fi distras de sunetele din jur.

 

 

Concluzia celor de la mzueele care au optat pentru sistemul Tour Guide este că acesta face comunicarea mult mai eficientă, vizitatorii fiind încântați de experiență și determinați să revină mereu. Este deosebit de util, accesibil ca preț și ușor de procurat – de la Amro Electronic, suntem aici!

 

REFERINTE:

 

 

Cauti o oferta personalizată pentru aparate și servicii (traduceri texte și înregistrare voice over)?

 

 

 

VREAU SĂ FIU CONTACTAT  

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...