Noutăți de la Proel și Sagitter

Postat de admin 26.10.2017 0 Comentariu Noutăți,

 

Producătorii italieni de echipamete audio profesionale și lumini LED inteligente de la Proel și Sagitter aduc mereu pe piață produse inovatoare, care să asigure nevoia de performanță la costuri avantajoase pentru profesioniștii din industria divertismentului. Amro Electronic Grup  aduce și pe piața românească astfel de noutăți în materie de sisteme, echipamente și accesorii audio, precum și corpuri de iluminat ambiental și pentru scenă, cu LED.

 

 

 

 

Vă prezentăm așadar, trei produse noi ale mărcilor Proel și Sagitter, care sunt acum și în portofoliul Amro Grup:

 

 

AUP160D  Acesta este un amplificator audio PA (100V), 160W reali, îngust, cu protecție la scurt-circuit și la supraîncărcarea liniei de difuzoare, tehnologie SMPS (switch mode power supply). Este potrivit pentru integrarea în instalații  audio unde se caută echipamente audio compacte, de calitate și la prețuri bune.  Îngust (doar 2 unități rack), puternic 160W reali, AUP160D este un amplificator care poate susține o instalație întreagă de sonorizare sau poate fi integrat în sisteme mai complexe.

 

 

DM 585 este un microfon dinamic profesional, cardioid, cu răspuns în frecvență 50 - 17000 Hz, conceput pentru muzică și interpretare vocală. Face parte din seria de microfoane concepute pentru interpretare vocală, de la Proel, și se remarcă prin claritatea redării sunetului, fără interferențe.

 

 

SG QUARTZ 100 de la Sagitter este un moving head inovator și versatil, care face mai multe acțiuni diferite, în timpul unui singur show. Grație tehnologiei inovatoare Full Color ale celor 7 leduri noi-nouțe, OSRAM RGBW/FC, 15W fiecare, Quartz100 garantează un wash superior pe suprafețe și scene, asigurând și o strălucire splendidă a întregii game cromatice. Quartz 100 foloseste tehnologia zoom avansată, care îi permite să difuzeze o rază de lumina îngustă și definită, efectuând un “beam effect”, precum și o stralucire largă și difuză, efectuând un “wash effect”.
 

 


Într-o piață aflată în continuă creșetere, Amro Electronic Grup oferă echipamente audio inovatoare, perfomante, la prețuri accesibile, precum și consultanță în alegerea, instalarea și întreținerea lor! Suntem aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...