Primării recent echipate cu sisteme de alarmare civilă!

Postat de admin 14.11.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Toamna aceasta a fost o perioada în care multe primării au achizițonat sisteme de alarmare civilă, pentru a fi în conformitate cu prevederile IGSU și a asigura siguranța cetățenilor din localități și comune. Iată câteva dintre cele mai recente primării echipate de Amro Electronic cu sisteme performante de avertizare civilă:

 

 1. Primăria Slobozia, jud. Ialomița
 2. Primăria comunei Bogata, jud. Mureș
 3. Primăria comunei Vlad Țepeș, jud. Călărași
 4. Primăria comunei Țigănași, jud. Iași

 

 

 

Amro Electronic Grup oferă sisteme complete de alarmare civilă, conforme cu normele IGSU și standardul EN54, fiecare echipat cu panou compact presetat cu cele 4 tonalități de inștiintare, avertizare și alarmare în caz de urgențe.

Sistemele integrate de alarmare civilă sunt disponibile în trei variante, in funcție aria de acoperire necesară fiecărei primării în parte:

 1. Alarmare Civilă- 60 dB raza acțiune circa 500 m
 2. Alarmare Civilă- 60 dB raza acțiune 1000 m
 3. Alarmare Civilă- 60 dB raza acțiune 2000 m

 

Sistemele de alarmare sunt alcătuite din echipamente audio profesionale marca Proel Italia, într-un număr care variază în funcție de marimea sistemului:

 1. Unitate de putere de 480W reali
 2. Difuzoare horn, dotate cu unități puternice driver, cu protecție mare la intemperii
 3. Panou de comandă cu mesaje preînregitrate, conform IGSU
 4. Bază microfonică preamplificată pentru difuzarea de anunțuri LIVE și dirijarea eficientă a populației

Pentru informații, comenzi, sau orice întrebări, suntem aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...