Proel AE300 este la modă!

Postat de admin 15.06.2018 0 Comentariu Noutăți,

Gigantul brandul de modă Gucci a ales pentru showroom-ul de la Via dè Tornabuoi din Florența un sistem de alarmare și evacuare vocală AE300, fabricat de compania italiană Proel.


Proel AE300, sistemul integrat de alarmă vocală certificat EN54-16, EN54-4 este proiectat și fabricat în Italia de către Proel și distribuit și în România de către de Amro Electronic Grup.


PROEL AE300 este un sistem EVAC complet, de adresare publica HI-FI cu mesaje de alarmare si evacuare vocala integrate. Destinat proiectelor limitate la o singura linie de difuzoare, acest sistem poate fi montat imediat. I se adauga doar difuzoarele si, optional, o baza microfonica pentru anunturi. Sistemul transmite atat mesaje preinregistrate pentru diversele situatii, alarmare la incendiu sau mesaje promotionale dar si muzica ambientala. Are integrat un amplificator puternic de clasa D, complet digital, pentru o difuzare clara si puternica a sunetului.

 

Proel AE300 - prezentare

 
 
Pentru a acoperi zona showroom-ului, au fost instalate boxe de tavan Proel, conforme cu standardul EN 54-24, care oferă un sunet stabil și echilibrat, respectând imaginea brandului în ceea ce privește aspectul elegant și minimalist al showroom-ului. Boxele montabile în tavan oferă o sonorizare cu economie de spațiu, fără aparatură sau cabluri pe podea sau în căile de tranzit.
 
 
După o renovare completă, Gucci Maison va deschide Gucci Garden, o grădină situată în interiorul istoricului Palazzo Della Mercanzia, clădirea Muzeului Gucci. În ceea ce privește instalația de alarmare și evacuare vocală din acest spațiu,conform standardelor EN54-16-EN54-4, alegerea  a fost din nou Proel AE300, sistemul all-in-one de avertizare vocală, difuzare anunțuri și muzică ambientală. Această zonă va găzdui un spațiu cu articole și evenimente unice, susținute de mari personalități din zona modei, culturii și nu numai.

 

Să fii ales de un astfel de brand-gigant înseamnă că ai convins prin calitate, profesionalism și atenție la detalii.

Noi cei de la Amro Electronic ne mândrim cu un parteneriat de success și de durată cu Proel Italia și îi felicităm pentru implicare în astfel de proiecte de mare ținută. De asemenea, ne bucurăm să distribuim pe piața românească echipamente audio alese de clienți renumiti pe piața mondială!

Le gasiti aici!

 

Sursa: www.proel.com

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...