Proiect finalizat - iluminat tricolor pe clădirea SRI!

Postat de admin 05.12.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Un proiect de iluminat finalizat recent este instalația de lumini arhitecturale, marca Sagitter  (Proel), pe clădirea unei instituții cu rol important în securitatea națională, Serviciul Român de Informații.

 

Cei de la SRI au dorit un iluminat tricolor pe fațada clădirii, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Soluția specialiștilor de la Amro Grup a fost o instalație de proiectoare arhitecturala de la Sagitter, cu lumină LED color, montate pe fațada clădirii, la înălțime.

 

 

Iată două modele de proiectoare arhitecturale, de tip bară, excelente pentru astfel de sisteme de iluminat decorativ, fabricate de Sagitter, în Italia:

 

SGIPLED24C, proiectorul arhitectural cel mai performant din această linie, distribuie o rază luminoasă puternică, potrivită suprafețelor mari. Sursa de lumină este un grup de 24 LED-uri de 8 W RGBW/FC. Mecanismul din aluminiu turnat sub presiune face ca proiectorul să fie compact, robust și silențios. Tehnologia folosită asigură o arie largă de culori. SG IPLED24C are opțiunea de personalizare a temperaturii de culoare, cu mai multe opțiuni stocate în software. Proiectorul este însoțit de o telecomandă cu infraroșu pentru control individual, fără a mai fi necesară o unitate de control.

 

SGIPLEDBAR24C este un proiector tip bară pentru iluminat arhitectural exterior, ideal pentru fațadele clădirilor mari. Proiectorul SGIPLEDBAR24C dispune de 24 de LED-uri a câte 8W, dimmer linear, efect stroboscopic controlabil, control DMX și multiple programe selectabile de pe afișaj. Bara de iluminat SGIPLEDBAR24C este destinată aplicațiilor de iluminat arhitectural de exterior, având un indice de protecție ridicat, IP65, ceea ce îi asigură rezistență ridicată în condiții meteo extreme.

 

 

De la 1 Decembrie, luminile tricolore ale proiectoarelor arhitecturale Sagitter pot fi admirate în fiecare seară, pe fațada clădirii SRI din zona Pieței Unirii. Un omagiu frumos, adus Zilei Naționale, dar și Centenarului Marii Uniri, cu tehnologie perfomantă de la Amro Electronic Grup!

 

Gama noastră de proiectoare cu LED este foarte generoasă și oferă soluții excelente pentru orice proiect de iluminat. Cereți-ne o proiectare, o estimare de preț, o soluție – aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...