Remember Vali Sterian

Postat de admin 13.04.2018 0 Comentariu In Memoriam,

Azi ne amintim de Valeriu Sterian, gigantul muzicii folk și rock românești. Poet, cântăreț și compozitor, Valeriu Sterian a contribuit enorm la dezvoltarea acestor genuri prin compoziții celebre precum ”Cântec de oameni”, ”Amintire cu haiduci, Eroilor noștri”, ”Exercițiu”, ”Vino, Doamne!” și multe altele.


A debutat în 1975, cu albumul ”Muzică folk”, pe care a înregistrat ”Cu iubirea de moșie” și „Cântec de oameni”, a pus bazele Cenaclului Flacăra, alături de poetul Adrian Păunescu, a avut colaborări de succes cu artiști români ai aceluiași gen (Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Doru Stănculescu) și împreună cu trupa Compania de Sunet, a cântat în turnee prin toată țara, dar și prin Europa și SUA.


A plecat dintre noi mult prea devreme, în anul 2000, dar a lăsat muzicii românești albumele care ne inspiră și ne pun pe gânduri în continuare: ”Antirăzboinică” , ”Veac XX”, ”Nimic fără oameni”, ”Vino, Doamne!”, ” S-a votat Codul penal”.
Ca un omagiu postum, pentru întreaga sa activitate în muzica folk autohtonă, Fundația Culturală Phoenix lansează  albumele ”The Very Best of Valeriu Sterian” și ”Din darul magilor 5 - In memoriam Valeriu Sterian”, în anul 2000.


Valeriu Sterian rămâne în amintirea noastră prin mesajele muzicii pe care a compus-o, muzică mereu surprinzătoare, mereu cu un pas înainte, mereu cu ceva important de spus. Amro Electronic ne invită să ne amintim împreună de ceea ce a însemnat Valeriu Sterian pentru muzica dar și pentru cultura românească și să îi ascultăm melodiile. Amro recomandă!

 

 

Valeriu Sterian, Cântec de oameni

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...