Scolile se pot dota cu Aparatura IT prin proiectul Dotarea și Digitalizarea Institutiilor de invatamant

Postat de admin 20.01.2024 0 Comentariu Noutăți,

Prin programul "Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar", sunt eligibile diverse cheltuieli menite să îmbunătățească condițiile de învățare. Acest program acoperă finanțarea achiziției de mobilier școlar, inclusiv birouri, scaune și dulapuri, precum și achiziționarea de materiale didactice și sportive. Cheltuielile pentru echipamente informatice, cum ar fi computere, laptopuri, tablete și proiectoare digitale, sunt de asemenea incluse în sfera eligibilității. Programul are ca scop modernizarea și facilitarea procesului educațional prin furnizarea de resurse și tehnologii moderne. Prin aceste investiții, se promovează un mediu școlar adaptat cerințelor tehnologice actuale și se sprijină dezvoltarea abilităților elevilor în contextul unei educații interactive și inovatoare.

 

Cine sunt beneficiarii?

Beneficiarii/Solicitanții ai prezentului apel vor fi exclusiv consiliile județene și Consiliul General al Municipiului București.

 

Ce cheltuieli sunt eligibile?

Prin programul "Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar", sunt eligibile diverse cheltuieli menite să îmbunătățească condițiile de învățare. Acest program acoperă finanțarea achiziției de mobilier școlar, inclusiv birouri, scaune și dulapuri, precum și achiziționarea de materiale didactice și sportive. Cheltuielile pentru echipamente informatice, cum ar fi computere, laptopuri, tablete și proiectoare digitale, sunt de asemenea incluse în sfera eligibilității. Programul are ca scop modernizarea și facilitarea procesului educațional prin furnizarea de resurse și tehnologii moderne. Prin aceste investiții, se promovează un mediu școlar adaptat cerințelor tehnologice actuale și se sprijină dezvoltarea abilităților elevilor în contextul unei educații interactive și inovatoare.Afla mai multe direct de pe edu..ro

 

Echipamente IT necesare 

  • Sistem audio: Sistemele de sonorizare de calitate îmbunătățesc experiența de învățare, facilitând comunicarea eficientă și asigurând un mediu de predare optim.
  • Imprimanta Multifuncțională: Simplifică procesele de imprimare, scanare și copiere pentru eficientizarea sarcinilor administrative și furnizarea unor instrumente mai productive pentru gestionarea documentelor educaționale.
  • Camera de Conferințe Video: Furnizează posibilitatea de organizare a întâlnirilor virtuale și conectarea elevilor cu experți sau colegi de la distanță, extinzând astfel orizonturile educaționale.
  • Router Wi-Fi: Accesul la internet este esențial pentru integrarea tehnologiei în procesul de învățare, iar un router Wi-Fi performant asigură conectivitate stabilă pentru toți utilizatorii.
  • Unitate de Stocare (Hard-Disk): Asigură stocarea eficientă a datelor educaționale, materialelor didactice și proiectelor elevilor pentru acces rapid și sigur la informații.
  • Scanner Portabil pentru Documente: Permite digitalizarea rapidă a documentelor fizice, ușurând gestionarea și partajarea informațiilor.
  • Imprimanta Tridimensională: Instrument inovator pentru dezvoltarea abilităților practice și creative ale elevilor prin proiecte tridimensionale.
  • Microfon de Mediu: Îmbunătățește calitatea audio în sălile de clasă, asigurând că nicio informație nu este pierdută în procesul de predare.
  • Căști: Furnizează elevilor o experiență de învățare personalizată și concentrată, în special în lucrul cu materiale educaționale multimedia.

 

Cauti un furnizor competent? Alege sa lucrezi cu noi.

Beneficiezi de Expertiză și Competență Tehnică:

Amro Electronic Grup se distinge prin experiența sa de peste 18 ani în furnizarea de tehnologie audiovizuală pentru instituțiile publice din România. Echipa noastră de specialiști înțelege în profunzime cerințele specifice ale mediului educațional și oferă soluții tehnologice adaptate, asigurând astfel implementarea eficientă a echipamentelor IT.

 

Parteneriate Certificate și Produse de Calitate:

Suntem înregistrați în SEAP și avem contracte anuale cu instituții din întreaga țară. Colaborăm doar cu furnizori și producători certificați, garantând astfel calitatea și performanța superioară a echipamentelor oferite. Fie că este vorba despre sisteme de sonorizare, camere de video-conferință sau alte dispozitive IT, Amro Electronic Grup furnizează produse de încredere și conforme cu cele mai înalte standarde.

 

Montaj, Punere în Funcțiune și Instruire Profesională:

Oferim servicii complete, inclusiv montaj, punere în funcțiune și instruirea personalului, asigurând astfel o tranziție fără probleme către noul mediu tehnologic. Echipa noastră de tehnicieni specializați se asigură că toate echipamentele sunt implementate eficient și că personalul este pregătit să le utilizeze în mod optim.

Hai sa ne auzim! Scrie-ne acum direct in chatul de mai jos!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...