Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Sistem de sonorizare live pentru Piscina Ramatuelle din Ploiesti, cu Axiom SW212A, Proel

Postat de admin 09.11.2023 0 Comentariu

Despre proiect: Piscina infinity Pool Aquarelle by Ramatuelle, DN1 - Ploiesti

Aquarelle by Ramatuelle, situată într-un cadru pitoresc lângă DN1, este mai mult decât o simplă piscină - este o experiență multisenzorială. Iar noi,  Amro Electronic Grup am avut onoarea de a contribui la crearea atmosferei sonore unice care transformă fiecare moment petrecut aici într-o amintire de neuitat.

Investind în Calitatea Sunetului cu Amro Electronic Grup
Amro Electronic Grup, lider în proiectarea și instalarea de soluții audio de înaltă calitate, a fost partenerul ideal pentru transformarea sonoră a Aquarelle. Echipa noastră a proiectat o instalație de sunet de excepție, inclusiv SW212A Subwoofer Activ Dual 2x12” și Coloana Line Array Pasivă, pentru a asigura calitatea și claritatea sunetului în fiecare colț al locației.

SPL @ 1m - A Crescendo of Power
Cu un SPL @ 1m de 133 dB pentru subwoofer și 128 dB pentru coloana line array, instalația noastră asigură o experiență sonoră captivantă. Fiecare frecvență, fiecare bas resimțit în apă adaugă un strat suplimentar de profunzime și intensitate la fiecare moment petrecut la Aquarelle.

De la Evenimente Live la Concerte Sub Stele

Instalatia noastră de sunet permite Aquarelle by Ramatuelle să găzduiască nu doar evenimente live, ci adevărate concerte sub cerul instelat. Fiecare weekend devine o călătorie sonoră, cu selecții muzicale mixate de adevărați DJ-i, oferind clienților noștri o experiență autentică de club la piscină.

Ambianță Acustică în Detaliu
Amro Electronic Grup a transpus pasiunea noastră pentru sunet în fiecare detaliu al instalatiei. Subwoofer-ul SW212A aduce o profunzime captivantă, în timp ce Coloana Line Array Pasivă oferă claritate remarcabilă. Cu fiecare difuzor, cu fiecare watt, ne-am asigurat că sunetul oferit este la înălțimea așteptărilor.

Exclusivitate și Eleganță la Piscină
Aquarelle by Ramatuelle este stilată pentru cei care caută exclusivitate la piscină. Imaginează-ți să stai cu picioarele în apă, să simți vibrațiile basului în timp ce bei o înghițitură de șampanie rece. Atmosfera devine o poveste sonoră pe care vrem să o împărtășim cu fiecare client.

Invitație pentru proprietarii de piscine
În încheiere, vă invităm să ne contactati daca aveti o piscina care are nevoie de atmosfera.  Te așteptăm să descoperiți cum investiția într-o ambianță acustică de calitate poate transforma fiecare moment la piscina noastră într-o experiență captivantă. Tu oferi un serviciu de primă clasă, feluri de mâncare excepționale, cocktailuri revigorante. Iar noi, Amro Electronic Grup, ne ocupam cu maestrie de arhitectura sunetului tau.  

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...