Sistemele audioguide – uneltele unui muzeu modern!

Postat de admin 16.11.2017 0 Comentariu AMRO recomanda!,

 

O vizită la muzeu poate însemna o experiență deosebită, de învățare, descoperire, inspirație și relaxare. Cu cât aflăm mai multe, cu atât ne dorim să aflăm încă mai mult, iar dacă exponatele au o poveste ”ascunsă”, devenim nerăbdători să o descoperim.

 

Farmecul unei vizite culturale este plusul acela pe care îl iei cu tine la plecare, care te îmbogățește intelectual și spiritual. Uneori însă, nu există mijloacele de informare care să ne transforme vizita într-o experiență plină de înțeles și culoare. Prezența ghidului uman nu este mereu posibilă, mai ales dacă sunt multe solicitări simultane și puțin personal.

 

În asemenea cazuri mulți vizitatori se întorc din drum, preferând să nu mai viziteze niște expoziții care le sunt străine fără explicațiile necesare. Dar dacă nu ar pleca? Nu ar fi și vizitatorii și muzeul mai câștgați, mai ales dacă vorbim despre grupuri de copii care ar avea curiozitatea să învețe ceva nou. E oare responsabil să îi lăsăm să plece?

 

 

 

Din fericire, există soluția ideală care înlocuiește până și cel mai bun ghid posibil – AUDIOGHIDUL! Amro Electronic Grup oferă soluțiile care aduc și țin vizitatorii în muzeu, interesați de informații și nerăbdători să revină cu prietenii sau familia.

 

Iată două sisteme audioguide, deja folosite cu succes în multe muzee din România:

  

Sistemul audioguide cu mp3, Guide3

 

Noul sistem audioguide AGS03 este o unealtă multimedia (audio și video) care funcționează ca un player, stocând informații audio care urmează să fie ascultate de către turiști, atât în interior (în muzee,  castele, galerii, târguri), cât și în exterior (grădini zoologice, tururi de oraș, parcuri).

Audioghidul AGS03 suportă peste 10 limbi diferite,  poate rula fișiere video și audio simultan, are o  memorie flash standard 2 GB cu posibilitate de extindere până la 16 GB; informațiile se pot asculta fie în căști, fie direct la difuzorul încorporat.

Mic, compact, ușor de folosit, rezistent și foarte accesibil, AGS03 este preferatul vizitatorilor, având toate funcțiile unui ghid profesionist.

 

Happy Guide - Audioghidul cu înregistrare mp3 în multiple limbi

 

Happy Guide este un sistem de tip audioghid, unic în România, cu funcția de stocare și redare a informațiilor în format mp3.

Aparatul este proiectat pentru a fi utilizat în muzee, tururi de oraș sau vizite turistice și funcționează precum un ghid real, potrivit atât pentru vizite individuale cât și pentru grupuri mari de turiști.

 

Servicii complete - Prezentare audio în format digital

 

 

Pentru a oferi soluții complete, Amro integrează și serviciile de traducere și înregistrare a informațiilor furnizate de specialiștii din muzee. Pachetul complet « Prezentare audio în format digital » constă în echipamente și servicii și presupune predarea soluției “la cheie”, prin aceasta înțelegându-se:

 

a. Prelucrarea materialelor scrise existente ce vor fi puse la dispoziție de către dumneavoastră în vederea transpunerii lor în formatul audio, în limba română (aproximativ 1,5 ore) și numărul dorit de limbi străine;

b. Înregistrarea materialului prelucrat;

c. Încărcărea terminalelor;

d. Configurarea terminalelor.

 

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii, suntem aici!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...