Soluțiile Amro Electronic Grup pentru alarmarea civilă și industrială în situații de urgență

Postat de admin 05.10.2017 1 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

 

Alarmarea în caz de pericol este o obligativitate a autorităților, atunci când vorbim despre siguranța cetățenilor și a operatorilor industriali, atunci când vorbim de situații de urgență în fabrici și uzine. Managementul situațiilor de criză are ca și componentă esențială acțiunea de înștiințare a personalului și cetățenilor în cazul pericolelor sau calamităților naturale, pentru a se putea lua măsurile de siguranță necesare, cât mai devreme posibil. Această înștiințare se realizează prin intermediul echipamentelor profesionale de alarmare civilă și industrială în caz de pericol, cum ar fi sirene, sisteme de evacuare vocală (EVAC) și sisteme complexe de alarmare și protecție civilă.

 

Amro Electronic Grup, importator și distribuitor al echipamentelor de alarmare civilă și industrială produse de Proel Italia, IC Audio Germania, Erso Indulux Germania, și La Sonora Italia, proupune o serie de soluții pentru strategia de securitate civilă și industrială. Cu o experiență de peste 16 ani atât în distribuirea echipamentelor profesionale de alarmare civilă și industrială, cât și în proiectarea soluțiilor din acest sector, Amro Grup a echipat numeroase primării, fabrici, hale industriale cu sirene, și sisteme complexe de alarmare și evacuare vocală. Iată o prezentare scurtă a câtorva dintre cele mai solicitate echipamente și sisteme de alarmare civilă și industrială:

 

 

 

 

MS20 este o sirenă acustică electromecanică, capabilă să acopere o rază de circa 1000 m, cu o tonalitate de alarmare, ideală pentru avertizarea populației in situații de urgență. Având un preț avantajos, MS20 este o alternativă excelentă la sistemele de evacuare vocală și avertizare civilă cu fir. Sirena MS20 este produsă în Germania, de către Erso Indulux.

 

400D este o sirenă electromecanică eficientă în alarmarea civilă și în cea industrială. Cu motor trifazic, este extrem de eficientă în zone de aglomerare urbană. În fucție de modul de instalare și de configurare, sirena trifazică este recomandată pentru instalații care au nevoie de eficiență acustică maximă.  Sirena 400D este proudusă de către compania italiană La Sonora.

 

Sirena Antiex, produsă în Italia de La Sonora, este ideală pentru alarmare industrială, avertizare acustică în rafinării, stații petroliere, depozite de gaz, materiale inflamabile, vopsele etc. Sirena Antirex are o presiune acustică 112dB la înălțime de 1m,  alimentare la 230 V curent alternativ și carcasă din aluminiu, pentru o rezistență ridicată.

 

Sat5T este o sirenă electronică produsă de compania italiană La Sonora, extrem de  practică, cu 5 tonalități pentru diferite situații de alarmare. Sirena electronică Sat5T se poate monta în interior sau exterior și este  ideală pentru alarmarea în situații de urgență în fabrici, uzine, linii de producție, stații petroliere etc. Sat5T are un preț avantajos și este foarte căutată și pentru faptul că nu necesită operațiuni de intreținere periodică.

 

 

 

 

Sisteme integrate de protecție civilă pentru rază de  500, 1000 și 2000 m

 

O alternativă la sirenele prezentate mai sus sunt sistemele complete pentru alarmare în caz de pericol. Acestea sunt mult mai complexe, au o performanță ridicată și oferă posibilitatea mai multor acțiuni echipamanetele din componență: difuzare mesaje înregistrate, mesaje live, anunțuri și au o rază de acoperire mai ridicată. Ca și sirenele, sistemele de avertizare vocală sunt prevăzute cu protecție la condiții atmosferice extreme.

 

Iată câteva exemple de sisteme de alarmare pe care Amro Electronic Grup le pune la dispoziție clienților săi:

Instalația de avertizare vocală și alarmare civilă, permite difuzarea mesajelor de avertizare în situații de urgență, cum ar fi: calamitățile naturale, cutremure, inundații sau atacuri aeriene. Sistemul de alarmare vocală este compus dintr-un amplificator audio, un recorder și player digital, o bază microfonică și microfon pentru anunțuri, hornuri audio și unități driver. Raza de acoperire a acestui sistem de alarmare este de aproximativ 500 m.

 

Sistemul complet de alarmare a populației și protecție civilă acoperă o rază de circa 1000 m și este compus dintr-o unitate de putere de 480 Wati, recorder și player pentru înregistrare și difuzare mesaje vocale, microfon paging, goarne și unități driver de 60W. Difuzoarele au grade înalte de protecție, astfel încât permit montajul exterior și sunt rezistente la condițiile meteo extreme.

 

Sistemul de alarmare și protecție civilă, asigură aproximativ 60 dB la 2000 m. Permite difuzarea mesajelor de avertizare în situații de urgență precum dezastre naturale, cutremure, inundații, atac aerian și altele. 

 

Amro Electronic Grup vă stă la dispoziție cu soluții profesioniste pentru instalațiile de alarmare civilă și industrială. Suntem aici!

 

 

Urmăriți video de prezentare al sistemului AE 300, pentru alarmare si evacuare vocala în situații de urgență, fabricat de Proel Italia - distribuit de AMRO Grup!

 

1 Comentariu

Ion:
31.01.2020, 06:29:37 PM
Reply

Solicit detalii despre produsele dvoastra! Sirena pt alarmare civila.

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...