Sonorizarea Patinoarului Olimpic din Brașov, în parteneriat cu Neotronix

Postat de admin 28.05.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Cu o experiență de peste 20 de ani, Neotronix se situează printre companiile de top din domeniul curenţilor slabi şi medii şi al controlului centralizat al clădirilor (BMS), fiind printre puţinii integratori ce pot oferi o gamă completă de servicii.

 

Printr-o simplă navigare a site-ului Neotronix,  putem observa potrofoliul absolut impresionant, atât în ceea ce privește companiile cliente, cât și complexitatea lucrărilor desfășurate.

 

Unul din proiectele pe care le-a realizat Neotronix este echiparea Patinoarului Olimpic din Brașov cu un sistem de sonorizare ambientală și public address, furnziat de Amro Electronic Grup. Instalația montată de echipa Neotronix este compusă din echipamente audio profesionale marca Proel Italia și are funcția de a asigura o sonorizare ambientală de calitate, cu opțiunea suplimentară de adresare publică / difuzare mesaje de interes general.

 

 

 

 

Aceasta nu este singura colaborare dintre Neotronix și Amro Electronic, însă este cea mai  complexă; patinoarul deschis în 2010 are o capacitate de 1600 de locuri, fiind singurul de asemenea talie din România și este baza echipei de hochei Corona Wolves Brasov.

 

Pentru patinoar, Neotronix a acoperit tot ceea ce ține de instalarea sistemelor necesare funcționării optime a unei astfel de locații:

 

sistemul de control acces persoane

sistemul de securitate anti-efracție

sistemul de detecție și semnalizare incendiu

sistem de televiziune cu circuit inchis TVCI

sistemul de adresare publică

rețeaua date-voce

instalația cablu-TV

sistem de management al cladirii - BMS

 

Toate aceste sisteme performante au contribuit la statutul prestigios pe care il deține Patinoarul Olimpic din Brașov, iar noi ne bucurăm că am avut ocazia de a colabora cu o companie profesionistă precum Neotronix la un asemenea proiect important.

 

Ne interesează mereu să primim feedback de la clienții și partenerii noștri, așa că am vorbit și cu reprezentanții Neotronix , care s-au declarat multumiți de echipamentele furnizate de Amro Grup și au exprimat intenția de a continua parteneriatul oricând vor mai primi cereri pentru sisteme de sonorizare și adresare publică.

 

Neotronix este una din acele companii cu care ne bucurăm să colaborăm ori de câte ori se ivește ocazia și îi recomandăm cu toată convingerea!

 

Surse:

www.neotronix.ro

www.dstbv.ro/patinoarul-olimpic-brasov

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...