Sunet de performanta la stadionul Targu Jiu

Postat de admin 05.10.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Cand vine vorba de eficienta, fiabilitate si usurinta in operare, nicio cerinta a clientului nu este exagerata. 
In cazul sonorizarii Stadionului Municipal din Targu Jiu, proiectarea sistemului de sonorizare,desi complexa ca cerinte, s-a dovedit o misiune usor de imdeplinit  datorita aparaturii ci cunostintelor de care dispunem. 

 

 

Ca in toate proiectele mari, o echipa romano-italiana de ingineri audio a pus la experienta cu proiecte similare, echipamente audio care acopera integral cerintele si suportul dedicat al inginerilor proiectanti de la Proel. Am urmarit sa compactam aparatura, evitand folosirea diferitelor tipuri de difuzoare si subwoofere si sa obtinem un sunet unifor, pe intrega suprafata a stadionului. 

 

Am reusit sa obtiem maximul de randament, datorita solutiilor inovative pe care le ofera echipamentele PROEL, din seria Axiom, sustinute de simulari acustice acreditate si o echipa de ingineri cu experienta. 

 

Sonorizare reusita a unui stadion presupune:

  1. sa obtii un sistem extra-performant, capabil sa difuzeze anunturile foarte clar, uniform, pe o arie extinsa. 
  2. muzica ambientala, echilibrata, in oricare zona din stadion, inclusiv in mijlocul terenului de fotbal. 
  3. voce clara si inteligibila.

Doar asa, spectatorii se bucura de un spectacol total, cand calitatea  audio este exceptionala.

 

Noul "Municipal" va avea o capacitate de 12.386 de locuri, dar si de o parcare de 400 de locuri, amenajata pe doua niveluri si va avea si o sala de antrenament.

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul dvs. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...