Stare de bine cu lumini LED!

Postat de admin 27.07.2018 0 Comentariu Stiai ca?,

Faptul că luminile cu LED sunt o opțiune de iluminat mult mai avantajoasă este deja bine cunoscut, însă despre modul în care luminile cu LED-uri ne pot îmbunătăți sănătatea se știe mai puțin. Studiile care s-au desfășurat au demonstrat iluminatul cu LED poate avea un impact semnificativ asupra vieții noastre. Experții au studiat efectele pe care le are lumina naturală dar și cea artificială asupra dispoziției și comportamentului uman, timp de ani de zile. Iată felurile în care luminile cu LED ne pot afecta starea de spirit în fiecare zi:

 

Buna dispoziție - un avantaj al LED-urilor?

 

Lumina dintr-o cameră are un impact mai mare asupra vieții noastre de zi cu zi decât ne imaginăm. Lumina este o parte foarte importantă a existenței noastre, atât acasă, cât și la locul e muncă și alături de temperatură, este un factor cu impact major asupra dispoziției și stării de spirit. Potrivit unui studiu, starea psihologică este la cel mai scăzut nivel atunci când oamenii percep lumina ca prea întunecată sau, invers, prea luminoasă.

Iluminatul slab și lipsa de lumină naturală ne pot crea o dispoziție proastă, ne poate provoca oboseală a ochilor și dureri de cap, ceea ce afectează acțiunile pe care le desfășurăm pe durata unei zile. Tulburarea afectivă sezonieră este o afectiune a dispoziției, prezentă la persoane din anumite părți ale lumii care nu sunt expuse la lumină naturală suficientă. Aceste persoane dezvoltă apatie, anxietate, nemultumire, nevoie de singurătate etc.

 

 

 

Efectele pozitive ale luminii asupra stării de spirit

 

Există o relație directă între nivelul de temperatură a culorii și starea de bine și nivelul scăzut sau crescut de energie. Oamenii sunt mai atenți și mai puțin obosiți dacă sunt expuși la lumini cu temperaturi mai ridicate.

Studiul a constatat că starea de spirit se îmbunătățește atunci când lumina este exact cum trebuie, adică la valori de confort pentru creierul uman; acesta este punctul în care dispoziția funcționează la cote optime.

 

Cum ne poate ajuta iluminatul cu LED-uri?

 

Când oamenii nu primesc suficientă lumină naturală, creierul lor confundă ciclul treaz / dormit și produce substanțele greșite în corp. Tratatmentul adecvat pentru astfel de situații este cel cu tipul de lumină potrivită, care reglează starea psihică. Studiile arată că lumina LED poate reduce depresia și poate spori nivelul de energie și randament. Cutiile cu LED-uri pentru terapie cu lumină sunt mai eficiente decât alternativele, deoarece lumina LED-urilor este foarte aproape de lumina naturală.

 

Studiile acestea ne demonstrează că avem posibilitatea să reglăm luminile LED pentru a ne oferi o explozie de energie în timpul zilei și o lumină caldă și relaxantă seara, când începe ciclul de somn. Alte alternative, cum ar fi luminile incandescente și fluorescente, nu oferă aceste beneficii ale lămpilor cu lumină LED.

 

Luminile cu LED sunt cel mai bun lucru pentru starea noastră de spirit și bunăstare, alături de lumina naturală a soarelui. Parte bună în ceea ce privește consumul este că luminile cu LED sunt și mai economice și au o durată de viață mai lungă decât cele tradiționale.

 

Amro recomandă!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...