Succesul gamei ProLights la festivalul “Battiti Live 2017”

Postat de admin 16.08.2017 0 Comentariu Noutăți,

 

Music & Lights este un producător italian de lumini profesionale pentru scenă, iar de curând a participat cu gama de produse ProLights la un foarte important festival de muzică, susținut anual în mai multe regiuni din Italia. Luminile pentru scenă din gama ProLights au avut un rol important în buna transmitere a spectacolului la televizor, în casele miilor de telespectatori.

Cea de-a 15 ediție a spectacolului a fost organizată de postul RadioNorba, și a debutat pe 16 iulie în Bari, de unde va porni într-un mic turneu în Italia, prin Nardò, Andria, Melfi și Taranto. Acesta va fi, cel mai probabil, unul dintre cele mai interesante evenimente, din punct de vedere artistic și tehnic, din întreaga vară, la care vor participa cei mai cunoscuți artiști  italieni. 

 

Scena a fost proiectată în întregime de către Massimo Pascucci, designer și director de fotografie, care a declarat: ”Spectacolul va fi difuzat și la TV, deci este necesară gândirea unui show pentru public live, cu imagini filmate la standard înalt de calitate, acestea fiind transmise în întreaga Italie. Iluminatul este foarte bogat, având în vedere inventarul firmei care ne pune la dispoziție echipamentele necesare pentru construirea scenei. Aproape întreaga aparatură pusă la dispoziție este compusă din proiectoare ProLights; am fost impresionat de capacitatea spoturilor Luma1500SP, cu LED-ul lor de 440 W. Spoturile Luma au fost montate pe turnurile din spatele stației de control a scenei, deci la circa 30 metri de scenă, și totuși am obținut intensitatea de lumină dorită pentru camerele de filmat. Pe scenă, am avut nevoie de Razor440 și Stark1000 + 400, ca și corpuri de iluminat principale pentru show; trebuie să spun că am apreciat foarte mult flexibilitatea acestor produse hibrid, ambele cu o excepțională capacitate Zoom, de la 3° la 50°”.

 

 

 

 

Emilio Lombardi, director thehnic al firmei care a distribuit echipamentele pentru scenă a declarat: "Am pus la dispoziție un pachet complet de tehnologii - audio, iluminat și video,  pentru acest turneu, deja de trei ani. Anul acesta, având în vedere angajamentul nostru în televiziune, ni s-a cerut să ridicăm nivelul de calitate și performanță al produselor furnizate, în comparație cu edițiile trecute. Pentru iluminat, fiind atașați brandului ProLights, în ultiii ani am investit în principal, în: Unico, Stark400 și Stark1000, Sunrise4, Razor440, Antari GH100 și 500, și noul Luma1500SP LED, care au satisfăcut din plin cerinețele directorului de fotografie. Gama de monitoare LED folosite cuprinde: ProLights LEDCompass8, un panou de proiectare pentru exterior, cu pixel pitch de 8mm, controlat printr-un server media de tip ArKaos, conectat în ArtNet printr-o consolă Pulse MX Digilite."

 

Astfel de produse, precum și multe alte echipamente profesionale pentru scenă, se pot găsi și pe piața din România, prin Amro Electronic Grup, importator și distribuitor al mărcii italiene Music & Lights, cu o activitate de peste 16 ani în echiparea numeroaselor scene de spectacol și teatru, cu lumini profesionale, proiectoare și sisteme de sonorizare.

 

Demo - Luma 1500 LED

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...