Top 3 soluții audio pentru terase!

Postat de admin 07.05.2019 0 Comentariu Cat Costa?,AMRO recomanda!,

Ai deschis o terasă și cauți o instalație de sonorizare perfomantă, la preț bun? Sau, poate te gândești să faci un upgrade la sistemul audio pe care îl ai deja. Oricare ar fi situația, merită să oferi clienților ce este mai bun, mai ales când este fără costuri mari și fără bătaie de cap. Pentru asta, specialiștii de la Amro Grup, au proiectat câteva sisteme audio performante, la preț convenabil, care nu necesită niciun echipament în plus și pot fi instalate imediat.

 

Am făcut o mică selecție din toate ofertele de sonorizare pentru terase de la Amro și am alcătuit un Top 3 al sistemelor audio pentru terase:

 

3. Instalație de sonorizare completă pentru terase și grădini

941

Această instalație este compusă din mixer amplificator cu putere de 120W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii.

 

Sistemul reprezintă tot ce are nevoie o terasă cu dimensiuni de cca. 60 -70 mp, în materie de sonorizare ambientală!

 

 

 

 

2. Sistem de sonorizare ambientală pentru terase, cu proiectoare de sunet și amplificator combo

586

Amplificatorul de tip combo, cu funcții multiple poate fi folosit și pe post de sursă de muzică (MP3 Player). Proiectoarele de sunet, special concepute pentru spații din exterior, difuzează sunetul în mod controlat, astfel încat să nu deranjeze locurile din vecinătate;  de asemenea sunt prevăzute cu protecție la intemperii (IP 55), ceea ce asigură o funcționare optimă pe termen lung.

 

1. Sistem de sonorizare ambientală pentru terase, cu proiectoare de sunet și interfață USB/RCA

 518

Bazat pe o sonorizare dirijată, cu proiectoare de sunet, acest sistem audio permite difuzarea controlată a muzicii, în zona terasei și nu în afare ei. Pe lângă un amplificator profesional, prevăzut cu protecție la supraîncălzire și siguranță la folosire continuă, pachetul include și o interfață USB/RCA, necesară atunci cand folosim PC-ul ca sursă de muzică.

Aceasta interfață USB/RCA protejează întreg sistemul audio și asigură buna lui funcționare.

 

Acestea sunt soluții ”la cheie”, pentru locații cu dimenstiuni și dotări standard, iar dacă ai nevoie de o proiectare pentru o terasă mai aparte, specialiștii de la Amro Grup îți vor alcătui sistemul audio potrivit! Ne găsești aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...