Top 4 boxe active noi de la Proel!

Postat de admin 27.02.2019 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Amro Grup recomandă boxele active din seriile V si FLASH de Proel, pentru cei care caută soluții complexe de sonorizare, la prețuri accesibile. Am ales pentru tine patru incinte audio active marca Proel Italia, pe care le poți folosi în sonorizarea evenimentului tău: spectacol de teatru, petrecere karaoke, conferință sau dezbatere publică, concert etc.

 

Indiferent de planurile tale, aceste boxe te vor sprijini garantat!

 

 

 

 

Incintă audio activă pe 2 căi, 250 +50 W, V15PLUS

V15PLUS este o incintă audio activă, cu o putere totală de 300W, ultra-compactă, ultra-portabilă, cu un amplificator de clasă D și alimentare de tip Switch Mode Power Supply (SMPS), fiind astfel și  o soluție pentru sistemele public address de neegalat.

 

Incinta audio activă pe 2 căi, 80 + 20 W, FLASH5AV2

FLASH5AV2 este cea mai recentă incintă audio activă din gama FLASH de la Proel, cu un design elegant, inginerie hi-tech și calitate superioară a sunetului. FLASH5AV2 este cel mai compact model al seriei de boxe active FLASH și este proiectată cu două amplificatoare de clasă AB și D integrate.

 

Incinta audio activă pe 2 căi, 250 +50 W, V15A

Difuzorul V15A este o investiție excelentă pentru sonorizările profesionale, deoarece oferă cel mai clar sunet PROEL, la un preț extrem de atrăgător. Echipată cu amplificator de clasa D și sursa de alimentare cu comutare, V15A reprezintă totodata și o soluție pentru aplicații public address de neegalat, la această clasă de perfomanțe și preț.

 

Incinta audio activă, 2 căi, 500 + 100 W, CORE LT, V12HDA, Proel

V12HDA oferă 1200W de putere prin amplificatorul de clasa D și o tehnologie CORE DSP de înaltă rezoluție, pentru performanțe de neegalat în clasa ei. Driverele de compresie de precizie CELESTION,  ale boxei V12HDA produc un nivel impresionant al presiuni acustice, cu sunet tipic sistemelor profesionale de vârf.

 

Acestea sunt cele top 4 boxe active recomandate de specialiștii Amro Grup pentru sonorizări de calitate, într-o arie largă de aplicații: spectacole, concerte, conferințe sau petreceri. Ce proiecte ai? Care sunt planurile tale și care e bugetul? Noi îți garantăm soluțiile, suntem aici!

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...