Top 5 amplificatoare ieftine pentru sonorizare comercială

Postat de admin 07.02.2018 0 Comentariu Cat Costa?,

 

Cele mai potrivite amplificatoare audio pentru sonorizări în spațiile comerciale nu sunt neaparat și cele mai scumpe. Amro Electronic Grup vine în întampinarea centrelor comerciale cu o gamă largă de amplificatoare profesionale pentru aplicații de tip public address, fabricate de Proel Italia:

 

 

 

 

AUP240R, este o unitate de putere profesională, de 240W / 100V, prevăzută cu funcții VOX/ PRIORITY, cu intrare pentru baza microfonică (Proel BM101). Amplificatorul AUP240R este conceput pentru a fi integrat în sisteme de adresare publică de dimensiuni mici și medii din magazine.   Preț € 452

 

 

ATMP160XL este un amplificator profesional cu mixer, de 160W, 70/100V, cu mod multimedia, tunner FM, MP3 player pe suport SD MCC/USB și conexiune Bluetooth. Este destinat integrării în instatalații de sonorizare sau adresare publică din spații comerciale, mall-uri, magazine, hipermarket etc.  Preț € 418

 

 

ACDT90 este un amplificator de tip combo; este aclătuit din mixer profesional + amplificator de putere de 90W + sursă de semnal audio cu CD/MP3 player și tuner AM/FM. ACDT90 funcționează pe linie de 100V și este recomandat pentru difuzare de muzică și anunțuri în instalațiile de sonorizare de dimensiuni mici și medii din spații comerciale.  Preț € 403

 

 

AUP120R este un amplificator audio de putere, de 120W / 100V, VOX și PRIORITY , cu intrare pentru baza microfonică și microfon anunțuri cu funcție prioritară VOX. AUP120R este recomandat pentru integrarea în sisteme de sunet PA, difuzare de muzica și voce/ anunțuri in magazine, showroom-uri etc.  Preț € 398

 

 

AMP03VR este un amplificator audio 30W/ 100V și mixer cu 2 intrări de microfon și player/ recorder integrate, prevăzut cu intrare USB și SD card pentru recunoașterea fișierelor MP3. Compact, extrem de simplu de utilizat în instalații de sonorizare din centrele comerciale. Preț € 223

 

 

Pentru mai multe informații, despre amplificatoare profesionale pentru aplicații public address din spațiile comerciale, suntem aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...