Top 5 sisteme audio portabile pentru orice buget!

Postat de admin 22.08.2018 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],AMRO recomanda!,

 

AMRO continuă cu super ofertele la sisteme audio! Am ales cinci dintre cele ami performante și accesibile sisteme audio portabile, pentru muzică live în restaurante, pensiuni, cafenele și săli de evenimente sau prezentări, adresare publică, discursuri conferințe etc.

 

Sistemele de sonorizare ultra compacte marca Proel Italia sunt potrivite pentru toate tipurile de aplicații de sonorizare și adresare publică, iar prețurile se încadrează ușor în orice buget.

 

 

5. Proel SESSION4  1.035€

 

Proel SESSION4 este format din 2 top-uri line array și 1 subwoofer, patru drivere neodymium de  2.75”, 2 woofere in configurație band-pass, amplificator clasa D,1200 W, 3 canale, display LCD + interfață audio Bluetooth, mod STEREO, MONO sau DOUBLE. Acest sistem audio portabil de tip line array este excelent  pentru soliști, formații live mici, aplicații DJ mobile.

 

 

4. Proel FREEPACK656LT  705

 

Sistemul audio mobil FREEPACK656LT este prevăzut cu 2 difuzoare, mixer și media player, mixer cu efecte digitale și MP3 și conexiune prin Bluetooth și este destinat sonorizărilor pentru petreceri, muzică live, public address.

 

 

3. Proel  FREE6LT  516

 

FREE6LT este un sistem de sonorizare compact, prevazut cu functia de MP3 player, are port USB, slot SD și Bluetooth, microfon de mână wireless, amplificator intern de 80W și telecomandă. FREE6LT este un sistem audio portabil excelent pentru muzică live,aplicații DJ, festivității, sau chiar discursuri și conferințe.

 

2. Proel FREE1  348

 

Sistemul audio mobil FREE1 are putere de 35W rms, port USB, SD card, permite conexiunea prin Bluetooth și dispune de un microfon wireless și acumulator.  Proel FREE1 este ușor de adaptat la nevoile multor evenimente precum petreceri, difuzare voce live, public address, prezentări etc.

 

 

1. Proel FREE8LT  290

 

FREE8LT are putere de 20W rms, 2 intrari MIC + 1 stereo, conexiune prin bluetooth și media player și acumulator intern. FREE8LT ocupă locul întâi deoarece este cel cel mai solicitat datorită raportului calitate-preț excelent. FREE8LT poate fi folosit cu succes la o gamă largă de aplicații de sonorizare: petreceri private, serbări școlare, karaoke, aplicații DJ, sonorizări conferințe sau festivități.

 

 

 Ai un eveniment care se desfășoară în mai multe locații? Ia instalația de sonorizare după tine, simplu, ușor, fără bătăi de cap. Dacă ai întrebări, suntem aici!

 

 

Vezi super sitemul audio portabil de la Proel, SESSION4!

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...