Top trei echipamente audio noi de la Topp Pro

Postat de admin 31.08.2018 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],AMRO recomanda!,

Portofoliul de produse pe care le distribuie Amro Grup a devenit mai generos de când include și echipamente audio profesionale Topp Pro. Acest brand este foarte apreciat pentru faptul că produce echipamente de scenă perfomante și rezistente, conform cerințelor de sonorizare actuale, la prețuri foarte accesibile. Ei se adresează profesioniștilor (și nu numai) din industria divertismentului care își doresc echipamente audio profesionale, de calitate, dar la prețuri rezonabile.

 

Amro distribuie echipamente Topp Pro în România și le recomandă oricăror tip de plicații, deoarece sunt de calitate, au numeroase funcții incluse și sunt ușor de integrat în instalații de sonorizare profesionale. Pentru cei care au un buget fix și doresc totuși echipamente de scenă care sa nu dezamăgească, Amro recomanda Topp Pro! Iată ultimele noutăți, pe care le găsiți și în magazinul nostru online, top trei echipamente audio pentru spectacole live, de scenă, concerte, festivități și aplicații de studio:

 

 

TP KSCS15A, incintă audio activă, portabilă, pe 2 căi, DSP, slot modul control

 1. boxă activă de 15 "
 2. putere 500 + 500 Wrms
 3. putere program 2000W / 4000W (PEAK)
 4. SPL MAX: 130 dB
 5. DSP pentru un mai bun răspuns în bas

TP KS18ASUB, subwoofer activ, 18", 1000 W rms

 1. putere program 2000W / 4000W (PEAK)
 2. SPL 129 dB
 3. woofer de 18 voice coil Sandwich cu 3 căi, de lungă excursie
 4. răspuns în frecvență  de (-6dB) 40Hz - 120Hz sub procesor analogic

TP S12MA, monitor de scenă, activ, 2 căi, 12 " + 2"

 1. 350 + 65 Wrms
 2. putere program 830W / 1660W PEAK
 3. SPL  121dB Max
 4. impedanța de intrare: 30 KO balansat / 15KO nebalansat

 

Ai organizat un event și ai nevoie de sonorizare profesională la prețuri accesibile? Dă-ne un telefon, suntem aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...