Trei difuzoare de exterior – top vânzări și perfomanță

Postat de admin 07.06.2019 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Difuzoarele de exterior sunt necesare atunci când ne dorim o sonorizare de calitate, în parcări sau arene sportive, indiferent de condițiile de vreme. De obicei difuzoarele de exterior sunt prevăzute cu câteva protecții, care le asigură buna funcționare pentru timp îndelungat.

 

Iată difuzoarele de exterior cele mai vândute de Amro Electronic, fabricate de Proel Italia și IC Audio Germania:

 

1. PR30PL marca Proel, este un difuzor de exterior de tip proiector de sunet, cu carcasă din ABS, structură robustă, putere 30 W / 100 V, indice de proiecție (IP) 55, la intemperii și condiții de mediu extreme. PR30PL este  recomandat pentru sisteme de sonorizare din spații exterioare precum parcări,  zone de agrement, terase și grădini, exteriorul bisericilor etc.

 

 

 

2. PR10PL de la Proel este un difuzor de exterior de tip proiector audio, de culoare albă, construit în carcasă din ABS, cu o putere  de 10W/ 100V. PR10PL  are o structură robustă, cu IP 44, indice de protecție contra ploii/umezelii, calitate audio ridicată; proiectorul de sunet PR10PL este recomandat la instalații de sonorizare în zone de agrement, parcuri, stadioane sportive, parcări auto etc.

 

3. DK 6/T, fabricat în Germania la IC Audio este un proiector de sunet construit pentru instalații de sonorizare și public address exterioare, cu o putere de 6W/ 100V. DK 6/T este rezistent la apă și raze UV, are presiune sonoră ridicată și asigură un sunet excelent, ceea ce îl recomandă ca fiind proiectorul de sunet ideal pentru spații aglomerate, cu nivel de zgomot ridicat.

 

Modelel noastre de difuzoare de exterior au dovedit a fi o investiție foarte bună și pentru clienții mai mari, precum Rompetrol,  Băneasa Shopping City, Dedeman, Sun Plaza și mulți alții!

Pentru informații tehnice și preț, ne găsești aici!

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...