Trei sisteme audio portabile și accesibile pentru festivitățile din grădinițe și școli

Postat de admin 09.02.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

 

Sebările de la sfârștul anului sau semestrului sunt evenimente pline de emoții; sunt ocazii în care elevii, profesorii și părinții deopotrivă, își dedică energiile și eforturile pentru a construi o experiență de neuitat.

 

Pentru valorificarea muncii depuse de copii și profesori, este necesară și o sonorizare adecvată, care să poată scoate în evidență creativitatea și talentul copiilor. Altfel, toate repetițiile și pregătirile investite în serbare pot fi de prisos. O sonorizare performantă pentru serbările școlare și din grădinițe nu trebuie să fie o chestiune complicată sau costisitoare. De cele mai multe ori nici spațiul nu ne permite să optăm pentru o instalație de sunet elaborată, care necesită timp și pricepere pentru montare și apoi demontare.

 

Pentru școli și grădinițe, sistemele audio optime sunt cele portabile, compacte, cu toate acesoriile necesare incluse și mai ales la prețuri accesibile. Ușor de transportat și de instalat, sistemele de sonorizare portabile sunt alegerea cea mai populară pentru astfel de festivități.

 

 

 

 

Din gama de sisteme de sonorizare portabile, Amro Electronic Grup propune trei sisteme audio compacte și ieftine pentru școli și grădinițe:

 

 

FREE5LT  este un sistem audio de tip "all-in-one", fabricat de Proel Italia. FREE5LT funcționează cu baterii și este prevăzut cu un player MP3 versatil, cu port USB, conexiune BLUETOOTH și display LCD.
Sistemul audio FREE5LT este construit într-o carcasă compactă din plastic, care asigură portabilitate și protecție maxime, permițând transportul foarte ușor și comod, oriunde.

FREE5LT poate fi folosit și în modulul WIRELESS , care oferă  conexiune făra fir, fară probleme, cu microfoane portabile incluse, pentru maximum de mobilitate.

Bateria sistemului audio FREE5LT este reîncărcabilă și asigură până la 4-5 ore de funcționare continuă fără alimentare.

 

 

FREEPASS 6, este un sistem audio portabil, fabricat în Italia de către Proel și  include: difuzor pe 2 căi, putere 75 W (rms)/ 150W (max), amplificator și un mixer audio ultra compact cu efect digital și 16 preseturi. FREEPASS 6 este un sistem audio rezistent, oferă avantajul unui transport ușor și a unei instalări rapide, fiind o solutie ideală pentru festivități școlare.

 

 

FREE 8LT de la Proel Italia este un sistem de sunet  autonom care oferă libertatea difuzării de muzică și anunturi oriunde fără griji legate de cuplarea la o sursă de curent. FREE 8LT este un sistem audio stereo, cu interfață bluetooth pentru un control facil, media player încorporat și acumulator intern.

 

 

Momentele de neuitat sunt construite prin dăruire și pasiune, nu cu lucruri foarte scumpe. Amro garantează!

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...